Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: kabanosy

Liczba znalezionych wiadomości: 30

  • 2014-08-29 | Komentarze: 0

    Posiłek pod chmurką, czyli jakie potrawy sprawdzą się na pikniku

  • 2013-08-12 | Komentarze: 2

    Nowe kabanosy od ZM Pekpol!

    Do sklepów trafiły właśnie nowe „Kabanosy ze spiżarni” ZM Pekpol. Produkty wzbogaciły linię premium marki - „Spiżarnia Dębowa”. Pekpol przygotował dla konsumentów trzy smaki do wyboru: klasyczny oraz dwa pikantne: z pieprzem i z chilli. To nie lada gratka dla wielbicieli podsuszanych wędlin. „Kabanosy ze spiżarni” doskonale sprawdzą się jako przekąska w domu i pracy, a podczas letnich wycieczek zaspokoją głód i dodadzą energii. Ponadto nie zawierają fosforanów.

  • 2013-07-26 | Komentarze: 0

    Kabanos idealny podczas wakacyjnej podróży

    Wakacje w pełni. Jeśli wybierasz się na urlop czy nawet krótką rowerową bądź pieszą wycieczkę z plecakiem, sprawdź, jakie przekąski sprawdzą się w podróży i szybko zaspokoją pierwszy głód. Nieważne, czy jedziesz pociągiem, samochodem, autokarem, rowerem czy wędrujesz pieszo - głód może cię złapać wszędzie. Dlatego tak ważny jest odpowiedni prowiant. Podpowiadamy, jakie produkty sprawdzą się w podróży i podczas upałów.

  • 2013-02-07 | Komentarze: 0

    Szwedzki stół i food bar najlepsze na „śledzika”

    O powodzeniu imprezy ostatkowej decydują odpowiednio dobrana muzyka, smaczne jedzenie i ludzie. Jednak mało kto wie, że zgranie każdego z tych elementów zależy od formy podawania posiłków. Bo to, czy zabawa będzie na stojąco, czy „zasiadana” ma wielkie znaczenie. Wybór jednego z tych rozwiązań wpływa na aranżację przestrzeni, w której odbywa się przyjęcie oraz przebieg i komfort nawiązywania relacji z innymi gośćmi. Poznaj, jakie plusy i minusy mają szwedzki stół i bankiet i zorganizuj ostatki, jakich jeszcze nikt nie widział.

  • 2012-02-07 | Komentarze: 0

    Nowość od ZM Pekpol! – Kabanosy Chorizo i Klasyczne w wersji mini

    Co robić w długie zimowe wieczory, kiedy za oknem ciemno, a temperatura nie zachęca do spacerów? Można obejrzeć film, poczytać książkę, albo po prostu spotkać się z przyjaciółmi. Niezależnie od tego co wybierzemy, zawsze warto mieć pod ręką jakąś smakowitą przekąskę, po którą można sięgnąć, gdy dopadnie nas głód. Wszystkich, którzy lubią przegryźć coś smacznego, z pewnością ucieszy fakt, że firma Pekpol Ostrołęka wprowadziła właśnie na rynek pyszne kabanosy Chorizo i Klasyczne w wersji mini.

  • 2012-01-23 | Komentarze: 0

    Na karnawałowej domówce postaw na przekąski!

    Po święcie Trzech Króli, rozpoczął się dawno wyczekiwany karnawał. To czas zabawy i radości, kiedy częściej wychodzimy do klubów i spotykamy się ze znajomymi. Doskonałym pomysłem jest także zorganizowanie zabawy w domu, w kameralnym gronie przyjaciół. Aby wyśmienicie się bawić wystarczy towarzystwo znajomych, dobra muzyka i smakowite przekąski. Podpowiadamy, jak zadbać o to, by naszym gościom nie zabrakło energii do tanecznych szaleństw przez całą noc! Oto kilka prostych sposobów.

  • 2011-12-08 | Komentarze: 0

    Produkty "Dębowe" firmy Pekpol wyróżnione dyplomem przez Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego

    24 listopada br. roku dwa produkty Zakładów Mięsnych "Pekpol Ostrołęka” - „Szynka dębowa” oraz „Kabanosy dębowe”, zostały wyróżnione w konkursie "Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym" przez Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego. Rozdanie dyplomów odbyło się podczas XXXVI edycji konkursu JESIEŃ 2011.

  • 2011-11-28 | Komentarze: 0

    Henryk Kania laureatem konkursu „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym”

    W dn. 24 listopada 2011 r. Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania zdobyły pierwsze miejsce w konkursie organizowanym przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno–Spożywczego. Asortyment firmy został nagrodzony tytułem „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym”. Laureaci konkursu odebrali wyróżnienia od Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Pana Marka Sawickiego podczas XXXVI Dni Przemysłu Mięsnego.

  • 2011-10-27 | Komentarze: 0

    Henryk Kania i Polskie Snaki na targach Anuga

    W ostatnim czasie odbyły się jedne z najważniejszych targów dla branży spożywczej – Międzynarodowe Targi Przemysłu Spożywczego Anuga w Kolonii. Na targach zaprezentowała się także firma Henryk Kania, której eleganckie i charakterystyczne stoisko cieszyło się ogromnym zainteresowaniem odwiedzających.

  • 2011-10-21 | Komentarze: 0

    Kabanosy - Gwarantowana Tradycyjna Specjalność

    20 października 2011 r. w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej zostało opublikowane rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) nr 1044/2011 z dnia 19 października 2011 r. rejestrujące w rejestrze gwarantowanych tradycyjnych specjalności nazwę „kabanosy”. Obecnie 9 polskich produktów zostało zarejestrowanych w kategorii Gwarantowana Tradycyjna Specjalność.

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »