Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: jogurt mro

Liczba znalezionych wiadomości: 41

  • 2015-05-12 | Komentarze: 0

    Grillowane krewetki z sosem czosnkowym

    Jedne krewetki i kilka możliwości ich przygotowania. W piekarniku, na grillu, na tacce, w folii aluminiowej. Z pysznym sosem czosnkowym lub bez. Do wyboru - do koloru!

  • 2015-01-28 | Komentarze: 0

    Tajemnice marynowania

    Potrawy z mięsa czerwonego, drobiu bądź ryby nie mogą obyć się bez odpowiednio dobranych przypraw. Różne ich kombinacje tworzą marynaty – dodatki, od których w dużym stopniu zależy końcowy efekt kulinarny. Jak przygotować najlepszą marynatę? Jakich błędów nie popełniać? Oto kilka wskazówek.

  • 2015-01-12 | Komentarze: 0

    Dieta na zimową porę

    Zima to nie najłatwiejszy okres dla naszego organizmu – czujemy się wówczas bardziej senni, zmęczeni, nasza odporność na różnego rodzaju infekcje spada, a co więcej, nabieramy apetytu na bardziej obfite i kaloryczne dania. Jednym ze sposobów by zachować wymarzoną sylwetkę i uniknąć nadprogramowych kilogramów jest odpowiednio skomponowana dieta, wzbogacona o wartościowe nienasycone kwasy tłuszczowe, których doskonałym źródłem jest olej rzepakowy marki Rapso.

  • 2013-12-12 | Komentarze: 0

    Świąteczne inspiracje od FRoSTY

    Karp i śledź to ryby, które najsilniej kojarzą się ze świętami i tradycyjną polską kuchnią. Coraz częściej na naszych stołach pojawiają się także inne potrawy z ryb, inspirowane kuchnią europejską, takie jak łosoś zapiekany w cieście francuskim czy ryba po grecku. Zaskocz gości daniami przygotowanymi w łatwy i szybki sposób na bazie produktów FRoSTY, a czas zaoszczędzony na gotowaniu spędź w gronie najbliższych!

  • 2013-11-13 | Komentarze: 0

    Jogurt w diecie wegetarian

    W Polsce z roku na rok rośnie liczba wegetarian. Osoby niespożywające produktów pochodzenia zwierzęcego narażone są na niedobory witamin i minerałów. Wiele składników odżywczych zawartych w mięsie występuje również w jogurcie. Związek Polskich Przetwórców Mleka realizuje kampanię „Jogurt na dobry dzień”, akcentując dobroczynny wpływ jogurtu na organizm człowieka.

  • 2013-07-18 | Komentarze: 0

    Jaki jogurt wybrać?

    Jogurt jako produkt znany od tysięcy lat i zyskuje coraz większe grono smakoszy. Mimo, że do Europy dotarł dopiero na początku XX w. obecnie jest nie tylko przekąską, ale składnikiem wielu potraw. Stało się tak za sprawą przenikania kuchni z różnych stron świata, które na stałe zagościły w większości domów.

  • 2013-05-29 | Komentarze: 0

    Kulinarna rozkosz z marką Grante

    Wakacje to idealny czas na eksperymenty w kuchni, odkrywanie nowych smaków i talentów kulinarnych. Marka Grante zachęca nas do przygotowania lekkiego śniadania i orzeźwiającego drinka na wieczorną imprezę. Delikatny krem jogurtowy z migdałami, granatem i malinami przeniesie nas w krainę prawdziwej kulinarnej rozkoszy, a drink z sokiem Grante i odrobiną czerwonych pomarańczy sprawi, że poczujemy gorączkę sobotniej nocy i będziemy szaleć do białego rana.

  • 2013-05-22 | Komentarze: 0

    Kreatywne menu kampanii „Jogurt na dobry dzień”

    W ramach kampanii społeczno - edukacyjnej "Jogurt na dobry dzień" Monika Mrozowska stworzyła kreatywne menu, które znajdzie uznanie nawet najbardziej grymaśnych niejadków.

  • 2013-04-24 | Komentarze: 0

    Zalety jogurtu - dlaczego powinno się go jeść codziennie?

    Ruszyła kampania edukacyjno-informacyjna „Jogurt na dobry dzień” organizowana przez Związek Polskich Przetwórców Mleka. Jej celem jest ukazanie, że jogurt może stać się stałym elementem w codziennej diecie. Można go stosować pod różnymi postaciami, na słodko i na słono. Twarzą kampanii została Monika Mrozowska, która ułożyła menu z dodatkiem jogurtu.

  • 2013-04-13 | Komentarze: 0

    Chłodnik truskawkowy CYKORIA

    Idealny na wiosenno-letni obiad. Ta bogata w witaminy i lekka zupa z pewnością doda nam energii i witalności!

Strona 1 z 5
 1  2  3  4  5   następna »