Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: helio

Liczba znalezionych wiadomości: 83

  • 2014-12-17 | Komentarze: 0

    O sukcesie decydują detale

    Świat smaków to świat magiczny. Pamiętamy babcine keksy, pyszne serniki ciotki i makowiec naszej mamy. Wracamy do wiekowych przepisów, odnajdujemy je w komodach i odtwarzamy tamte smaki. O sukcesie najczęściej decydują detale. Odpowiednia proporcje, sekundy w których należy dodać odpowiedni składnik - nie za wcześnie i nie za późno. Ale prawdziwą różnicę w smaku tworzą dodatki. Nie tylko nadają odpowiedni smak naszym wypiekom i daniom ale również dodają pięknego wyglądu...że aż "ślinka nam cieknie".

  • 2014-12-11 | Komentarze: 0

    Zimowy seans z HELIO

    Jesień i zima w mediach to czas premier i nowości. Po letnim "sezonie ogórkowym" od września zaczyna się jesienne szaleństwo. Ulubione seriale, programy kulinarne i rozrywkowe, ale przede wszystkim - filmy, filmy, i jeszcze raz filmy...to one umilą nam coraz zimniejsze dni i długie wieczory.

  • 2014-11-21 | Komentarze: 0

    100% natury – bakalie bez konserwantów. HELIO wspiera linię HELIO NATURA

    W okresie późnojesiennym marka HELIO przeprowadza zintegrowaną kampanię promującą nowości bakaliowego potentata - linię suszonych owoców bez konserwantów HELIO Natura, która została wzbogacona o 5 nowych produktów

  • 2014-08-04 | Komentarze: 0

    Domowo i zdrowo

    Coraz częściej chcemy jeść nie tylko zdrowiej, ale i po domowemu. Renesans domowej kuchni stał się faktem, a domowe kucharzenie robi się modne wśród niemal wszystkich grup społecznych. Jest to jeden z niewielu trendów, który powinien przetrwać na dłużej z korzyścią dla konsumenta.

  • 2014-05-06 | Komentarze: 0

    Konfigurator dobrego śniadania

    O tym jak ważne jest dobre śniadanie nie trzeba nikogo przekonywać. Dobre w 2 znaczeniach – dobre w smaku i dobre dla naszego zdrowia. Dobre śniadanie dostarczy powoli uwalnianej energii, witamin oraz mikroelementów.

  • 2014-04-23 | Komentarze: 0

    HELIO najczęściej rekomendowaną marką ostatniej dekady

    W X edycji największego ogólnopolskiego plebiscytu "Laur Konsumenta 2014" HELIO znalazło się po raz kolejny na najwyższych podiach w dwóch kategoriach: bakalie oraz dodatki do ciast. Tym samym marka HELIO stała się najczęściej rekomendowaną marką w swojej kategorii od początku istnienia konkursu, za co została uhonorowana prestiżowym Laurem Konsumenta – Lider Dekady 2004 – 2014.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Kompromis z HELIO jest słodki

    Świąteczna atmosfera kojarzy nam się z domowa kuchnią. To dlatego wspomnienia potraw czy wypieków przygotowywanych przez mamy i babcie zostają w nas na całe życie. Są częścią naszej tożsamości i rodzinnej historii, więc z pieczołowitością próbujemy je odtworzyć już w naszym domu, nie idąc na żadne kompromisy względem smaku potraw.

  • 2014-04-08 | Komentarze: 0

    Sypnij smakiem na Wielkanoc

    Marka HELIO to pomocnik każdej pani domu. Zwłaszcza w okresie przedświątecznym, kiedy każda minuta w kuchni jest "na wagę złota", z pomocą przychodzą nam produkty rodzimego i uznanego producenta bakalii. Owoce suszone, orzechy, płatki migdałowe, polewy i dekoracje czekoladowe, skórka pomarańczowa to tylko niektóre pozycje z bogatej oferty HELIO. Wszystkie produkty są najwyższej jakości, produkowane zgodnie z najwyższymi standardami bezpieczeństwa, smaczne i przyjazne dla użytkownika. W zasadzie jedyne co trzeba zrobić, to odpakować paczkę, wsypać produkt i ....prawie gotowe:)

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Domowe ciasta na Wielkanoc w silnej kampanii Z.T. Bielmar

    Kluczowy produkt z oferty Zakładów Tłuszczowych Bielmar – margaryna Palma, otrzyma przed Wielkanocą silne wsparcie reklamowe. Szeroko zakrojona kampania potrwa do końca kwietnia br. i obejmie telewizję, outdoor, prasę oraz sieć kin Helios w całej Polsce.

  • 2014-01-13 | Komentarze: 0

    Gorąca moc imbiru!

    Imbir jest stosowany w kuchni i medycynie od ponad 5 000 lat. Początkowo królował na azjatyckich stołach, ponieważ jego uprawa wymaga ciepłego i wilgotnego klimatu. Europejczycy znali smak imbiru w czasach Imperium Rzymskiego, ale po jego upadku pikantne kłącze zniknęło ze Starego Kontynentu aż do czasu dalekowschodnich wypraw Marco Polo. Korzeń imbiru ma specyficzny, silny aromat z odświeżającą słodko-kwaśną nutą. W smaku jest palący i lekko gorzki. Ostrość zawdzięcza dużej ilości gingerolu - olejku eterycznego.

Strona 1 z 9
 1  2  3  4  5  6  ...  9   następna »