Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: grupa

Liczba znalezionych wiadomości: 491

  • 2017-12-08 | Komentarze: 0

    Święta z TRADYCYJNYMI wędlinami

    Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna naturalnie postna, ale kolejne dni to już degustacja różnorodności - najlepszych wędlin. Szynek, schabów i kiełbas TRADYCYJNYCH w smaku i sposobie przyrządzania. Te najlepsze wytwarzane są w podbeskidzkich Buczkowicach, wiedzą o tym eksperci bowiem odznaczyli je godłem Doceń Polskie.

  • 2015-05-06 | Komentarze: 0

    Sertop – opakowanie to znak rozpoznawczy

    Nasza marka jest mocno związana z tradycją - mówi Aneta Będkowska, Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem w firmie Sertop. - W swoim portfolio posiadamy serki topione, które były obecne na rynku ponad 50 lat temu i które w dalszym ciągu cieszą się ogromną popularnością. Najlepszym tego przykładem jest Złoty Ementaler, nasz kultowy serek, produkowany od początku istnienia firmy Sertop, który ma swoich zwolenników w różnych grupach wiekowych. Co wpływa na dobrą rotację naszych produktów na półce? Z pewnością ich doskonała jakość ale także forma pakowania, która mocno nawiązuje do wspomnianej tradycji.

  • 2015-01-13 | Komentarze: 0

    Serowa uczta w zasięgu ręki – sery topione z linii Exclusive marki LACTIMA

    Mówi się, że konsumenci dzielą się na tych, którzy „jedzą, aby żyć” oraz „żyją, aby jeść”. Wbrew powszechnie panującym opiniom istnieje jeszcze trzecia grupa smakoszy, dla których każdy posiłek jest wyjątkowym wydarzeniem. Sery topione z linii Exclusive marki LACTIMA za sprawą starannie dobranych składników najwyższej jakości, idealnie wpiszą się w potrzeby wymagających konsumentów oraz umożliwią delektowanie się przygotowanymi potrawami.

  • 2014-11-07 | Komentarze: 0

    Minął pierwszy kwartał rosyjskiego embarga

    W ciągu ostatnich trzech miesięcy Rosja zablokowała import produktów spożywczych z krajów Unii Europejskiej. Zakazem objęto nie tylko jabłka i gruszki, lecz także owoce pestkowe, wszystkie odmiany kapusty, wieprzowinę, wołowinę, podroby wołowe, skrawki, drób, ryby, warzywa, sery, mleko. W tym czasie w Polsce ruszyły dwie kampanie społeczne: „Made in Poland” oraz „Jem bo polskie”, których celem jest wypromowanie krajowych produktów wśród polskich konsumentów i na azjatyckich rynkach. Rząd obiecał 3,5 mld zł wsparcia dla polskich przedsiębiorców, UE zaś 125 mln euro. Według prognoz straty producentów owoców i warzyw wyniosą niemal 500 milionów euro, a na początku 2015 roku dynamika eksportu do Rosji spadnie z 15 procent do jedynie 2-3 procent. Tak w kilku zdaniach można streścić pierwszy kwartał rosyjskiego embarga i jego skutki. Poniżej prezentujemy szczegółowe kalendarium tego krytycznego pierwszego kwartału i opinie przedstawicieli różnych obszarów biznesu.

  • 2014-10-20 | Komentarze: 0

    Włoska kuchnia – smaki regionów

  • 2014-04-17 | Komentarze: 0

    Polskie Fermy: rośnie popyt na jaja z wolnego wybiegu

    Jaja z chowu wolnowybiegowego cieszą się coraz większą popularnością. Do kupowania ich zachęca m.in. kampania promocyjna marki Kurka Wolna należącej do Grupy Producentów Polskie Fermy. Jaja tego producenta zdobyły godło programu ''Doceń polskie'', niebawem wezmą udział w kolejnej certyfikacji.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Ale jaja, czyli czego nie wiesz o jajku

    Jajko - podstawowy składnik setek potraw, a przy tym prawdziwa skarbnica witamin, składników mineralnych i… ciekawostek. Przygotuj się do Wielkanocy i sprawdź, czy wiesz o nim wszystko.

  • 2014-03-31 | Komentarze: 0

    GIZEH: Nowe oblicze marki firmy Kühlmann

    Firma Kühlmann, producent wyrobów delikatesowych, prezentuje nowe oblicze swojej luksusowej marki. W oparciu o znane opakowanie w postaci słoika, firma GIZEH opracowała wraz z firmą Kühlmann nowy pojemnik o wysokim stopniu przejrzystości.

  • 2014-03-26 | Komentarze: 0

    Ponad 150 firm na Targach Regionalia i Agroturystyka

    Ponad 150 wystawców z różnych stron Polski przyjedzie do Warszawy na III Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia i II Targi Agroturystyka. Będą przekonywać zwiedzających o walorach specjałów przygotowywanych z naturalnych składników w oparciu o wieloletnie receptury, a także zachęcać do wypoczynku na łonie pięknej polskiej natury. Na stoiskach pojawią się apetyczne mięsa i wędliny, chrupiące pieczywo, pyszne konfitury i miody czy nawet regionalne piwa.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    ZPC Otmuchów zapowiada dyscyplinę kosztową i wzrost sprzedaży

    Notowane na warszawskiej giełdzie zakłady przemysłu cukierniczego chcą zwiększyć sprzedaż w głównych segmentach swojej działalności. Pozytywnie na wyniki Grupy ma wpłynąć finalizowana restrukturyzacja, zmiany w portfolio produktów oraz większa sprzedaż na rynki zagraniczne. Zarząd spółki zapowiada osiągnięcie w tym roku progu rentowności przez spółkę zależną PWC Odra.

Strona 1 z 50
 1  2  3  4  5  6  ...  50   następna »