Wyniki wyszukiwania dla frazy: goliard
Liczba znalezionych wiadomości: 8
-
2012-10-18 | Komentarze: 0
Program „Doceń polskie” - wysoka jakość wyrobów śląskich firm
Wyroby sześciu producentów żywności ze Śląska zostały uhonorowane w trakcie VI audytu Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Śląskie firmy nie po raz pierwszy zdobyły certyfikaty programu. Prestiżowe godło posiada już ponad 20 zakładów z tego regionu.
-
2011-08-01 | Komentarze: 0
Wstążki z mąki orkiszowej z Godłem „Doceń polskie”
Wyśmienity makaron Wstążki z mąki orkiszowej o delikatnym smaku doskonały do zup jak i potraw mięsnych produkuje firma GOLIARD.
-
2010-09-09 | Komentarze: 0
Włoska kuchnia prosta niczym spaghetti - Nowość marki Goliard®
Italia słynie z pięknych zabytków, znanych projektantów, domów mody, aromatycznej kawy i wina, ale może przede wszystkim, z pysznej kuchni? A włoska kuchnia nieodzownie kojarzy się z pastą.
-
2010-04-12 | Komentarze: 0
Słoneczna kuchnia Goliarda® - Wiosenne wstążki
W sklepach i na straganach wkrótce pojawią się nowalijki. Najpierw natka pietruszki i szczypiorek, potem ogórki i pomidory, wreszcie szpinak, szparagi i pory. Warzywa dorodne, pełne smaku i witamin.
-
2010-01-25 | Komentarze: 0
Makarony smakowe Goliard - Liczy się wnętrze
Często wydaje nam się, że o sukcesie pasty decyduje sos. Nie doceniamy roli makaronu. Każda włoska gospodyni powiedziałaby nam, że to on jest najważniejszy. Wysoka jakość makaronu i jego odpowiednie przygotowanie – al dente, są podstawą doskonałej kuchni. Jeśli w dodatku wykorzystamy makaron z dodatkami, przeniesie on smak naszego dania na zupełnie inny poziom smaku.
-
2009-11-13 | Komentarze: 0
Chleb powszedni - pieczywo chrupkie marki Goliard
Pieczywo stanowi podstawę naszej diety. Kanapki, to często śniadanie i kolacja dla większości Polaków. Wielu pamięta też ogromne pajdy białego chleba, zawsze grubo posmarowane masłem, którymi babcia karmiła nas w dzieciństwie…
-
2009-10-08 | Komentarze: 0
Nowe szaty Goliarda, nowe Nitki Domowe
Tradycyjnego makaronu nie trzeba nikomu przedstawiać. Ciężko zapomnieć smak babcinego rosołu z najlepszym makaronem na świecie – domowym, samodzielnie ugniecionym na drewnianej stolnicy. Ten właśnie smak próbujemy potem odtworzyć przez całe życie. Odnajdziemy go w produktach marki Goliard, które zawsze smakują, jak przygotowane w domowej kuchni.
-
2009-06-23 | Komentarze: 0
Rynek makaronu wciąż rośnie
Żyjemy coraz szybciej i zjawisko przyspieszania tempa życia nie omija nawyków kulinarnych. W ten trend doskonale wpisuje się makaron jako produkt tani i szybki w przygotowaniu. Wielkość rynku makaronu stale wzrasta i wszystko wskazuje na to, że ta tendencja się utrzyma w najbliższych latach.
1