Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: flak wo

Liczba znalezionych wiadomości: 15

  • 2015-04-12 | Komentarze: 0

    Jak wybierać wędliniarskie rarytasy? Czym świąteczna oferta bogata?

    Nadchodzące Święta Wielkiej Nocy, to czas biesiadowania przy suto zastawionym stole. Naturalnie wędzone wędliny, zawierające tylko mięso, to rarytasy którymi pragniemy ugościć naszych bliskich. Jak w gąszczu półek i mnogości dostępnych produktów odnaleźć te najsmaczniejsze, przypominające nam smaki i aromaty z dzieciństwa? Nasz poradnik podpowiada, jak szybko i skutecznie ocenić jakość oferowanych nam wędlin.

  • 2011-11-29 | Komentarze: 0

    Zaskocz klientów „Drink Me Chai”!

    Aromatyczny, korzenny, lekko pikantny z nutą słodyczy - taki właśnie powinien być dobrze przyprawiony, rozgrzewający napój.

  • 2011-07-21 | Komentarze: 1

    Flaki wołowe po zamojsku PROFI

    Czy wiesz, że flaki były znane na ziemiach polskich już w XIV wieku a jednym z miłośników tej potrawy był Władysław Jagiełło. W Profi kontynuując tradycję staropolskiej kuchni przygotowaliśmy dla Państwa wyśmienite flaki wołowe w rosole.

  • 2011-03-09 | Komentarze: 0

    Wielkanocne dania godne uznania

    Przyprawowe propozycje GALEO na Święta Wielkanocne, gwarantują prawdziwie domowy i tradycyjny smak przygotowywanych potraw. Zarówno najbardziej popularne dania mięsne, jak i przyrządzane specjalnie na tę okazję: pasztety, dania z kapusty czy tradycyjne zupy, zyskają wspaniały aromat i zachwycą swoim smakiem wszystkich domowników.

  • 2010-06-14 | Komentarze: 0

    Gołąbki kawalerskie – nowe danie gotowe od Delecty

    Delecta rozbudowuje ofertę dań gotowych, wprowadzając na rynek Gołąbki kawalerskie w innowacyjnej formule „bez zawijania”. Oryginalna receptura mięsno-ryżowych kulek w sosie pomidorowym z kapustą, stanowi połączenie znanego, tradycyjnego smaku z atrakcyjną formą podania.

  • 2009-11-23 | Komentarze: 0

    Smaczny obiad w trzech odsłonach

    Masz dosyć jedzenia wciąż tych samych potraw? Szukasz przepisu na smaczny obiad? Nic prostszego! Pomysłów dostarczą ci dania sojowe Orico – kotlety mielone, flaki i gulasz. Łatwe i szybkie w przygotowaniu rozgrzeją dawką energii niezbędnej do pracy naszego organizmu.

  • 2009-08-05 | Komentarze: 0

    Kuchnia ze smakiem - gotowa na zawołanie

    Polska kuchnia przez średniowiecznych kronikarzy charakteryzowana była jako niezwykle bogata i różnorodna. Wpływ na jej charakter miało położenie na szlakach handlowych co spowodowało, że kucharze mogli czerpać z wielu tradycji. Cudzoziemskie żony polskich królów sprowadzały do naszego kraju nieznane potrawy i warzywa, które zdobywały uznanie smakoszy i na stałe zagościły w polskim jadłospisie. Dzięki egzotycznym jak na ówczesne czasy dodatkom i rodzimym składnikom powstała wyjątkowa tradycja kulinarna. Kulturalno-kulinarne fusion zastosowane przez naszych przodków sprawiło, że zarówno kuchnia naszych babć, jak i nasza obfituje w niezwykłą ilość smacznych, pożywnych i aromatycznych potraw.

  • 2009-06-09 | Komentarze: 0

    10 zasad zdrowego żywienia

    Firma NESTLÉ Polska i sieć hipermarketów CARREFOUR przypominają, iż 17 czerwca rozpocznie się kolejna, letnia edycja akcji Nestlé ”JEDZ SMACZNIE I ZDROWO”. Tym razem odwiedzimy 79 hipermarketów, w których będziemy edukować konsumentów, jak odżywiać się zdrowo przy pomocy poradnika żywieniowego „JEDZ SMACZNIE I ZDROWO – 10 zasad zdrowego żywienia”.

  • 2009-06-03 | Komentarze: 0

    Delecta ma największy gratis dań gotowych!

    Duże, z wyrazistą i dynamiczną grafiką na etykietach – takie są nowe słoje – opakowania dań gotowych Delecta. Nowe słoje dań gotowych Delecty mają największy gratis na rynku (+100g).

  • 2009-03-03 | Komentarze: 0

    Zwyczaje żywieniowe: na śniadanie kanapki

    Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolację oddaj wrogowi - to maksyma, którą znamy od wczesnego dzieciństwa. Coraz częściej jednak w zabieganym i zapracowanym świecie ten najważniejszy posiłek zjadamy w pośpiechu, często dopiero w pracy.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »