Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: euro 2012

Liczba znalezionych wiadomości: 114

  • 2015-04-01 | Komentarze: 0

    Złote jajo polskiej gospodarki – branża drobiarska

    Mimo rosyjskiego embarga nałożonego w zeszłym roku między innymi na drób i jaja, polska branża drobiarska ma się całkiem dobrze i nic nie wskazuje na to, aby miało się coś zmienić. Polscy producenci coraz częściej i chętniej handlują z zagranicznymi partnerami, a zamknięcie rynku rosyjskiego tylko nasiliło tę tendencję.

  • 2015-01-30 | Komentarze: 0

    Krynica Vitamin S.A ponownie wśród „Gazel Biznesu”

    Krynica Vitamin S.A po raz drugi z rzędu nominowana do elitarnego grona „Gazel Biznesu”.

  • 2014-09-22 | Komentarze: 0

    Polak otwiera hurtownie ślimaków hodowlanych we Włoszech.

    Firma SNAILS GARDEN jest reprezentowana we Włoszech od wielu lat, a teraz krok po kroku rozwija swoje zaangażowanie poprzez spółkę WŁOSKĄ SNAILS GARDEN S.R.L – mówi twórca i pasjonat firmy produkującej ślimaki - Grzegorz Skalmowski.

  • 2014-08-14 | Komentarze: 0

    Polski biznes grzybiarski

    Grzyby obok jabłek, mięsa wołowego, wieprzowego czy serów, są grupą produktów, która posiada wysoki udział w polskim eksporcie, generując blisko 200 mln zł zysku rocznie. Jak zatem wygląda kondycja branży u progu sezonu grzybowego?

  • 2014-05-21 | Komentarze: 0

    SIAL 2014 - wyjątkowy jubileusz!

    Międzynarodowe Targi Produktów Rolno-Spożywczych

  • 2014-04-11 | Komentarze: 0

    Złote jaja polskiego eksportu

    Okres Wielkanocy to czas wzmożonej konsumpcji mięsa i jaj. Jak się okazuje, polscy producenci są przygotowani na tę nadwyżkę. Nadchodzący czas Świąt sprzyja więc pytaniom o kondycję polskiej branży spożywczej i mięsnej. Polska zajmuje 6. miejsce w rankingu europejskich producentów jaj, co daje nam 8-procentowy udział w całym, unijnym rynku. Natomiast w sektorze mięsnym można zaobserwować nieznaczny wzrost.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    Finał Pucharu Klubu Szefów Kuchni i Fundacji EFRWP już 28 marca!

    Fundacja Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej organizator ogólnopolskich warsztatów kulinarnych "Gotuj lokalnie" serdecznie zaprasza na finał zmagań kulinarnych o Puchar Klubu Szefów Kuchni i Fundacji EFRWP, który odbędzie się 28 marca od godz. 12:00, podczas Targów EuroGastro w Centrum Targowo - Kongresowym MT Polska, przy ul. Marsa 56c w Warszawie

  • 2014-02-19 | Komentarze: 0

    Jak sprzedawać do Francji i jak robić interesy z Francuzami

    Prawie 80 proc. polskiej żywności w ubiegłym roku eksportowano do krajów Unii Europejskiej. W czołówce naszych partnerów jest Francja, do której trafiły produkty za 1,2 mld euro. Organizatorzy Międzynarodowych Targów Żywności World Food Warsaw 2014 chcą, by polscy producenci jeszcze bardziej zaistnieli na tamtejszym rynku. Temu ma służyć konferencja, „Jak sprzedawać do Francji?”, która odbędzie się podczas targów.

  • 2014-02-12 | Komentarze: 0

    World Food Warsaw 2014: Rynek chiński, to wielkie możliwości

    Jak prowadzić promocję i marketing na rynku chińskim? Na co zwracać uwagę podczas negocjacji z chińskimi partnerami? – to tylko niektóre z tematów, które zostaną poruszone podczas Międzynarodowych Targów Żywności World Food Warsaw 2014.

  • 2014-01-07 | Komentarze: 0

    EuroGastro 2014

    XVIII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne

Strona 1 z 12
 1  2  3  4  5  6  ...  12   następna »