Wyniki wyszukiwania dla frazy: dzi

Liczba znalezionych wiadomości: 5507

  • 2020-01-20 | Komentarze: 0

    Produkcja warzyw pakowanych: Linia dla opakowań stałowagowych

    Spółka Gastro Star AG, wiodący szwajcarski producent warzyw jest w stanie pakować porcje świeżych, gotowych do spożycia produktów w opakowania stałowagowe. Mimo, że wielkość wkładu bywa bardzo niewielka, straty nadważeniowe są zminimalizowane. Jest to możliwe dzięki zastosowaniu nowej linii pakującej zaprojektowanej przez spółkę Ishida Europe i jej szwajcarskiego dystrybutora, firmę Itech AG.

  • 2020-01-15 | Komentarze: 0

    ISHIDA otwiera biuro dla klientów z Europy Środkowo-Wschodniej

    Ishida Europe otworzyła nowe biuro ds. sprzedaży i obsługi serwisowej, którego celem jest lokalne wsparcie klientów z regionu Europy Środkowo-Wschodniej, CEE. (Central and Eastern European).

  • 2019-11-18 | Komentarze: 0

    Sprawniejsze przetwórstwo warzyw i owoców – Agram stawia na maszyny Ishida Europe

    Polska firma Agram S.A. w procesach produkcyjnych od lat wykorzystuje maszyny japońskiego producenta – Ishida Europe. W ubiegłym roku poszerzyła swoją linię produkcyjną o kolejne elementy ważące i pakujące, skracając tym samym czas pracy maszyn. Dzięki zmianie zwiększono wydajność linii i jej szybkość, jednocześnie ulepszając oferowany produkt.

  • 2019-09-30 | Komentarze: 0

    Inspekcja x-ray: Jaki system wybrać do pakowania dnej żywności?

    System inspekcji X-ray ma spełniać konkretne wymagania firmy. Zanim wybierzemy konkretną maszynę powinniśmy uwzględnić serię czynników.

  • 2019-08-14 | Komentarze: 0

    Produkcja ciast: Technologia od Ishida zapewni wysoką jakość opakowania i odpowiedni wygląd

    Produkcja wyrobów cukierniczych na szeroką skalę wiąże się z podwójną trudnością. Nie tylko należy utrzymać wysoką jakość, ale i zadbać o to, aby wizualnie produkt był idealny. Spółka Pfalzgraf Konditorei GmbH, czołowy niemiecki producent ciast klasy Premium, w procesie dokładnego dozowania owoców na ciasta i torty, jak również zagwarantowania rygorystycznych standardów jakości, wykorzystuje zaawansowaną technologię Ishida.

  • 2019-07-11 | Komentarze: 0

    Wyzwanie Smaku Pepsi – gorące weekendy pełne smaku i dobrej zabawy

    Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwania Smaku Pepsi, znanego i lubianego cyklu weekendowych letnich wydarzeń, uczestnicy będą mogli dokonać wyboru preferowanego napoju typu cola, cieszyć się znakomitym i różnorodnym jedzeniem serwowanym przez foodtrucki FeelGoodFood, a także dobrze się bawić, korzystając z atrakcji przygotowanych przez organizatorów. Wśród nich będzie możliwość spotkania popularnych influencerów: Lary Gessler, Marty Wierzbickiej, Adama Wiejaka oraz Jakoba Kosela. Cykl weekendów pełnych smaku i zabawy rozpocznie się już 20-21 lipca 2019 roku od wydarzenia w chorzowskim Parku Śląskim.

  • 2019-07-03 | Komentarze: 0

    Muzyka Smakuje Lepiej z Lay’s - zabierz paczkę na festiwal! Pierwsza muzyczna kampania marki Lay’s

    Wariantów Lay’s jest tak wiele jak gatunków muzycznych - każdy może znaleźć swój ulubiony smak! W związku z tym marka Lay’s przygotowała letnią kampanię pod hasłem „Muzyka smakuje lepiej z Lay’s”. W sklepach można znaleźć specjalne muzyczne paczki bestsellerów Lay’s oraz limitowaną edycję chipsów o smaku: Salsy, Krążków cebulowych z sosem cheddar oraz Chrupiącego bekonu. Muzyczne paczki z dodatkowym oznaczeniem promocyjnym objęte są wielką muzyczną loterią trwającą do końca sierpnia.

  • 2019-04-12 | Komentarze: 0

    McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

    McCormick, globalny lider na rynku przypraw i produktów smakowych, wprowadza do Polski sos FRANK’S RedHot Original oraz jego ostrzejszą wersję, FRANK’S RedHot Xtra Hot. Ten kultowy amerykański sos ostry składa się z prostych składników i pasuje do każdego rodzaju potraw. Premierze towarzyszy kampania Digital podkreślająca uniwersalność zastosowania produktu, pod hasłem „Ostro wchodzi ze wszystkim”.

  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już wkrótce znikną z barwnych opowieści o akademickim życiu. Studentom nie przybyło wprawdzie czasu na gotowanie, nie zaczęli też częściej odwiedzać restauracji. Przywiązują jednak większą wagę do dobrego odżywiania i zyskali sprzymierzeńców w walce z pędzącym czasem.

  • 2019-03-12 | Komentarze: 0

    Ugotowani. Jak połączyć pracę zdalną z opieką nad dzieckiem

    Małe dziecko to niemałe wyzwanie - nawet dla arcymistrzów planowania. Wystarczy krótkitelefon ze żłobka lub przedszkola, by zapracowanego rodzica wybić z zawodowego rytmu. Jak pogodzić opiekę nad chorym dzieckiem z koniecznością pracy zdalnej?

Strona 1 z 551
 1  2  3  4  5  6  ...  551   następna »