Wyniki wyszukiwania dla frazy: dop

Liczba znalezionych wiadomości: 1242

  • 2020-05-27 | Komentarze: 0

    Żywiec Zdrój z nutą owoców ZERO CUKRU – nowość w ofercie produktów smakowych marki

    W kwietniu br. na rynku pojawiła się nowość w ofercie smakowej od Żywiec Zdrój – Żywiec Zdrój z nutą owoców ZERO CUKRU. Produkt ten to połączenie krystalicznej, górskiej wody źródlanej z naturalnymi aromatami, bez cukru i kalorii. Nowość skierowana jest do osób poszukujących produktów o wyrazistym, słodkim smaku, a jednocześnie wybierających produkty bez kalorii. Żywiec Zdrój z nutą owoców ZERO CUKRU dostępny jest w regularnej sprzedaży w trzech wariantach smakowych – truskawki, cytryny i arbuza.

  • 2019-08-14 | Komentarze: 0

    Produkcja ciast: Technologia od Ishida zapewni wysoką jakość opakowania i odpowiedni wygląd

    Produkcja wyrobów cukierniczych na szeroką skalę wiąże się z podwójną trudnością. Nie tylko należy utrzymać wysoką jakość, ale i zadbać o to, aby wizualnie produkt był idealny. Spółka Pfalzgraf Konditorei GmbH, czołowy niemiecki producent ciast klasy Premium, w procesie dokładnego dozowania owoców na ciasta i torty, jak również zagwarantowania rygorystycznych standardów jakości, wykorzystuje zaawansowaną technologię Ishida.

  • 2018-11-20 | Komentarze: 0

    Dlaczego Witamina C jest tak ważna dla naszego organizmu?

    Kwas askorbinowy, czyli popularna witamina C uchodzi za witaminę dobrą na wszystko. Chętnie sięgamy po nią w okresie zachorowań na grypę, to także naturalny eliksir młodości, który oczyszcza cerę, pomaga schudnąć i uodparnia organizm na choroby. Podpowiadamy jak włączyć ją do codziennego menu!

  • 2018-08-29 | Komentarze: 0

    Dziś upieczemy ciasto, czyli jak kreatywnie spędzić czas z dzieckiem

    Jak często podajesz swojemu dziecku słodycze ze sklepowej półki? Czy nie lepszym rozwiązaniem jest przygotowanie pysznej przekąski we własnym domu? Otwiera to nowe możliwości eksperymentowania w kuchni oraz dostosowywania przepisów do preferencji dziecka.

  • 2018-04-10 | Komentarze: 0

    Oskoła w kuchni

    Orzeźwiający i słodkawy smak soku z brzozy, zwanego potocznie oskołą, jest znany większości z nas. Jednak zapewne mało kto wie, że natura podarowała nam nie tylko wyjątkowy sok, ale także znakomity dodatek do przyrządzanych przez nas deserów, koktajli i napojów. Zastanawiasz się co możesz przygotować z pomocą oskoły? Podpowiemy!

  • 2018-03-12 | Komentarze: 0

    Dlaczego ciasto rośnie? Trzy spulchniacze wypieków

    Proszek do pieczenia, soda i drożdże to trzy najbardziej popularne składniki wypieków, dzięki którym ciasto rośnie i nabiera odpowiedniej konsystencji. Działanie spulchniające zawdzięczają swoim chemicznym lub naturalnym właściwościom. Jak działają i w jakich wypiekach każdy z nich sprawdza się najlepiej?

  • 2018-02-26 | Komentarze: 0

    Polacy wracają do tradycyjnych smaków

    Trwający rok będzie powrotem do tradycji. Polacy szukając produktów spożywczych powracają do tych, które są tworzone wg dobrze sprawdzonych receptur, nawiązują do świetnie znanych smaków i bardzo cenią sobie rzemieślnicze podejście do surowca. Te oczekiwania spełniają nowe produkty z klasycznymi śledziami od pomorskiej firmy MIRKO.

  • 2017-12-21 | Komentarze: 0

    Dania wigilijne mogą być zdrowe i szybkie w przygotowaniu. Oto przepisy

    Tradycyjne dania w odrobinę nowoczesnej odsłonie? Czemu nie, jeśli tylko korzystają z doskonałych, polskich produktów, a przy tym stają jeszcze zdrowsze i mniej czasochłonne! Proponujemy nowoczesne, szybsze w przygotowaniu i nierzadko zdrowsze wersje znanych potraw, przygotowane z wykorzystaniem soków Ogrody Natury.

  • 2017-12-18 | Komentarze: 0

    Przygotuj organizm na święta. Wypróbuj te przepisy!

    Sok z pomarańczy i jarmużu pobudzi perystaltykę jelit, a zupa krem z pomidorów, o tradycyjnym, polskim smaku, wspomoże pracę nerek i wątroby, czyli kluczowych narządów w procesie oczyszczania. Z kolei sok z ananasa ułatwi trawienie białek. Chcesz wiedzieć, jak? Wypróbuj cztery przepisy, przygotowane w oparciu o zdrowe i świeże produkty Marwit.

  • 2017-12-08 | Komentarze: 0

    Święta z TRADYCYJNYMI wędlinami

    Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna naturalnie postna, ale kolejne dni to już degustacja różnorodności - najlepszych wędlin. Szynek, schabów i kiełbas TRADYCYJNYCH w smaku i sposobie przyrządzania. Te najlepsze wytwarzane są w podbeskidzkich Buczkowicach, wiedzą o tym eksperci bowiem odznaczyli je godłem Doceń Polskie.

Strona 1 z 125
 1  2  3  4  5  6  ...  125   następna »