Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: domino

Liczba znalezionych wiadomości: 25

  • 2018-02-26 | Komentarze: 0

    Polacy wracają do tradycyjnych smaków

    Trwający rok będzie powrotem do tradycji. Polacy szukając produktów spożywczych powracają do tych, które są tworzone wg dobrze sprawdzonych receptur, nawiązują do świetnie znanych smaków i bardzo cenią sobie rzemieślnicze podejście do surowca. Te oczekiwania spełniają nowe produkty z klasycznymi śledziami od pomorskiej firmy MIRKO.

  • 2014-11-24 | Komentarze: 0

    WorldFood Warsaw dla sektora mleczarskiego

    Branża mleczarska - jedna z podstawowych gałęzi polskiego sektora rolno-spożywczego, przechodzi obecnie przez trudny okres. Jedną z możliwości na wyjście z kryzysu związanego z zatrzymaniem eksportu do Rosji, jest skierowanie produktów na inne zagraniczne rynki. A w tym mogą pomóc Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów WorldFood Warsaw, które odbędą się po raz drugi w kwietniu 2015 roku.

  • 2014-10-13 | Komentarze: 0

    WorldFood Warsaw

  • 2014-10-13 | Komentarze: 0

    Najnowsze technologie – tylko na WorldFood Warsaw

    Po udanym debiucie, w kwietniu 2015 roku powracają targi WorldFood Warsaw. II edycja będzie jeszcze bogatsza. Po raz drugi odbędzie się podwystawa Ingredients Warsaw, a swoją premierę będzie miał sektor poświęcony technologii produkcji w branży spożywczej - FoodTech Warsaw.

  • 2014-10-08 | Komentarze: 0

    Na grzyby!

    W czym „zamknąć” smak grzyba? Z czym najlepiej je przyrządzać? Jak powstają grzybowe wianuszki? Co oznacza wyrażenie „Czekać jak kania dżdżu”? Odpowiadamy na te i inne pytania, obalamy także mity dotyczące grzybów.

  • 2014-09-23 | Komentarze: 0

    ILE GRZYBÓW W BARSZCZU? - czyli kulinarne ciekawostki z leśnego runa

    24 września przypada Dzień Grzyba. To dobra okazja, by przyjrzeć się bliżej temu nieocenionemu składnikowi polskiej kuchni.

  • 2014-08-14 | Komentarze: 0

    Polski biznes grzybiarski

    Grzyby obok jabłek, mięsa wołowego, wieprzowego czy serów, są grupą produktów, która posiada wysoki udział w polskim eksporcie, generując blisko 200 mln zł zysku rocznie. Jak zatem wygląda kondycja branży u progu sezonu grzybowego?

  • 2014-05-21 | Komentarze: 0

    SIAL 2014 - wyjątkowy jubileusz!

    Międzynarodowe Targi Produktów Rolno-Spożywczych

  • 2013-11-14 | Komentarze: 0

    Inteligentne opakowanie w walce z marnowaniem żywności

    Każdego roku w Europie wyrzuca się prawie 90 milionów ton żywności. Wspierany przez fundusze europejskie projekt ISA-PACK ma znacząco zmniejszyć to zjawisko dzięki pracom nad nowoczesnym opakowaniem z folii polimerowej. W międzynarodowym przedsięwzięciu, w którym uczestniczą podmioty komercyjne, jak i jednostki naukowe, bierze udział poznańska firma Intrex, która współpracuje przy tworzeniu inteligentnego wskaźnika świeżości pakowanego produktu.

  • 2013-10-08 | Komentarze: 0

    Jesienna porcja słońca

    Urozmaicenie naszej środkowoeuropejskiej diety o słoneczne, tropikalne smaki bywa czasem trudne. Dobrze znane dania i przekąski pragniemy zastąpić czymś nowym, o ciekawszym smaku i zapachu. Jednocześnie ważne, żeby produkt posiadał wysokie walory odżywcze. Decydując się na ananasy, czy mango suszone z kolekcji HELIO GOLD możemy z powodzeniem wzbogacić codzienny jadłospis o oryginalne, zdrowe i pożywne egzotyczne przekąski. Nowa propozycja firmy HELIO zawiera odpowiednio 70 i 80 g słodkiego rarytasu.

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »