Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: do da z jajek

Liczba znalezionych wiadomości: 46

  • 2015-12-18 | Komentarze: 0

    Święta last minute - trzy proste przepisy na wyjątkowe specjały

    Gotowanie nie jest Twoją domeną? A może zwyczajnie brakuje Ci czasu na przygotowanie świątecznych potraw? Wspólnie z laureatami programu „Doceń polskie” zapraszamy do przyrządzenia wyjątkowych dań - ich wykonanie nie wymaga dużego nakładu sił i czasu, a smakują wybornie!

  • 2015-05-26 | Komentarze: 0

    Parówki premium z Chrzanowa.

    Chrzanowska Manufaktura Wędlin poszerzyła swoją ofertę wędlin o kolejne pyszne nowości – Parówki z Chrzanowa z wysoką, bo aż 92%, zawartością mięsa. Nie zawierają fosforanów, osłonki, są bezglutenowe, wędzone i pasteryzowane, jak domowe przetwory. Dzięki temu zachowują właściwości odżywcze oraz wyróżniają się doskonałym smakiem i aromatem.

  • 2015-03-05 | Komentarze: 0

    Wegetarianizm i jego odmiany

    Wegetarianizm to nie tylko sposób odżywiania się, ale też styl życia. Poznaj jego odmiany i wypróbuj oryginalny przepis na wegetariański specjał autorstwa Zbigniewa Kurleto - mistrza kuchni, członka Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz eksperta Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

  • 2015-01-12 | Komentarze: 0

    Dieta na zimową porę

    Zima to nie najłatwiejszy okres dla naszego organizmu – czujemy się wówczas bardziej senni, zmęczeni, nasza odporność na różnego rodzaju infekcje spada, a co więcej, nabieramy apetytu na bardziej obfite i kaloryczne dania. Jednym ze sposobów by zachować wymarzoną sylwetkę i uniknąć nadprogramowych kilogramów jest odpowiednio skomponowana dieta, wzbogacona o wartościowe nienasycone kwasy tłuszczowe, których doskonałym źródłem jest olej rzepakowy marki Rapso.

  • 2014-12-22 | Komentarze: 0

    Alfabet regionalnych specjałów bożonarodzeniowych

    Brukowiec kujawski, Siuśpaj, Fefernuski kociewskie, Juha. Co łączy te potrawy? Wbrew pozorom, odpowiedź jest prosta - Wigilia. Dzięki specjalnemu alfabetowi regionalnych przysmaków, dowiesz się co króluje na wigilijnych i bożonarodzeniowych stołach w różnych regionach Polski.

  • 2014-12-08 | Komentarze: 0

    Nowe prawo żywnościowe. Sprawdź jakie będą skutki obowiązywania rozporządzenia UE

    13 grudnia 2014 będzie ważnym dniem dla wszystkich osób dokonujących świadomych zakupów. Od tego dnia obowiązywać będzie większość przepisów rozporządzenia Unii Europejskiej nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności. Co to oznacza w praktyce? Swoją wiedzą na temat nowego prawa dzieli się Katarzyna Szatkowska - specjalista ds. prawa żywnościowego Centrum Znakowania Żywności (centrumzz.pl).

  • 2014-09-10 | Komentarze: 0

    Domowy sposób na Ajvar

    Ajvar to najczęściej wybierana pasta warzywna w słonecznej Chorwacji, jak również smak wakacji towarzyszący wspomnieniom tych, którzy mieli okazję chociaż raz odwiedzić Bałkany. Pasta warzywna, która coraz częściej gości w polskich kuchniach właśnie pojawia się w nowej, domowej wersji.

  • 2014-04-18 | Komentarze: 0

    Wielkanoc pełna aromatu z przyprawami Appetita

    Wielkanoc to wyjątkowe święta, pełne wiosennej atmosfery, spotkań przy rodzinnym stole i szczególnych potraw, przygotowywanych według tradycyjnych receptur. Dzięki aromatycznym mieszankom przyprawowym Appetita z linii Gotujemy po polsku przyrządzenie świątecznych specjałów będzie proste, a efekty zachwycą domowników oraz gości.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Ale jaja, czyli czego nie wiesz o jajku

    Jajko - podstawowy składnik setek potraw, a przy tym prawdziwa skarbnica witamin, składników mineralnych i… ciekawostek. Przygotuj się do Wielkanocy i sprawdź, czy wiesz o nim wszystko.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Wielkanocne śniadanie, czyli bez czego Polacy nie wyobrażają sobie świąt

    Aż 92 proc. badanych wskazało, że na ich wielkanocnym śniadaniu będzie królowała tradycyjna polska kuchnia – wynika z badań przeprowadzonych przez markę MOSSO. Najchętniej wybierane świąteczne potrawy to jajka z majonezem, barszcz biały oraz sałatka warzywna.

Strona 1 z 5
 1  2  3  4  5   następna »