Wyniki wyszukiwania dla frazy: cukierniczy
Liczba znalezionych wiadomości: 181
-
2019-08-14 | Komentarze: 0
Produkcja ciast: Technologia od Ishida zapewni wysoką jakość opakowania i odpowiedni wygląd
Produkcja wyrobów cukierniczych na szeroką skalę wiąże się z podwójną trudnością. Nie tylko należy utrzymać wysoką jakość, ale i zadbać o to, aby wizualnie produkt był idealny. Spółka Pfalzgraf Konditorei GmbH, czołowy niemiecki producent ciast klasy Premium, w procesie dokładnego dozowania owoców na ciasta i torty, jak również zagwarantowania rygorystycznych standardów jakości, wykorzystuje zaawansowaną technologię Ishida.
-
2015-06-16 | Komentarze: 0
Sposób na zainteresowanie marką? Akcje in-out
Próby zaistnienia w świadomości konsumenta, a także zapamiętanie przez niego danej marki na dłużej, mogą być realizowane na rozmaite sposoby. Skuteczną metodą stają się akcje tzw. „in-out”, w które chętnie angażują się sieci supermarketów.
-
2015-02-18 | Komentarze: 0
Nowe Domowe wypieki - Kruche i Biszkopt poleca Delecta
Delecta rozbudowuje ofertę ciast do samodzielnego wypieku, wprowadzając na rynek Kruche i Biszkopt w nowej linii Domowe wypieki. To pierwsze na rynku ciasta bazowe z dodatkiem specjalistycznych gatunków mąk.
-
2015-02-11 | Komentarze: 0
Produkcja Brześcia dla marek własnych wzrosła o 40%
Współpraca z dziesięcioma sieciami handlowymi, w tym dostarczanie siedmiu z nich produktów w ich markach własnych – takim bilansem na początku 2015 roku może pochwalić się Zakład Produkcji Cukierniczej Brześć, który prognozuje dalszy rozwój w segmencie „private label”.
-
2014-12-09 | Komentarze: 0
Świąteczny makowiec Brześcia w sklepach Tesco
Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami, wobec czego na sklepowych półkach możemy coraz częściej spotkać gotowe ciasta, które postawimy na wigilijnym stole. Do sprzedaży w sklepach Tesco trafiły makowce firmy Brześć.
-
2014-10-13 | Komentarze: 0
WorldFood Warsaw
-
2014-10-13 | Komentarze: 0
Najnowsze technologie – tylko na WorldFood Warsaw
Po udanym debiucie, w kwietniu 2015 roku powracają targi WorldFood Warsaw. II edycja będzie jeszcze bogatsza. Po raz drugi odbędzie się podwystawa Ingredients Warsaw, a swoją premierę będzie miał sektor poświęcony technologii produkcji w branży spożywczej - FoodTech Warsaw.
-
2014-09-24 | Komentarze: 0
Warszawskie smaki jesieni
-
2014-08-07 | Komentarze: 0
Słomka ptysiowa Brześcia w sklepach Dino
Firma Brześć nawiązała współpracę z siecią marketów Dino, w ramach której na sklepowych półkach pojawi się flagowy produkt zakładu z Brześcia Kujawskiego – słomka ptysiowa.
-
2014-07-15 | Komentarze: 1
Cheesequick – sernikowe święto z Martin Braun
Martin Braun, lider w branży piekarniczej i cukierniczej, z okazji Międzynarodowego Dnia Sernika (30 lipca 2014) przygotował wyjątkową nowość – CHEESEQUICK Braun– najwyższej jakości mieszanka do przygotowywania, idealnych na lato, serników na zimno.