Wyniki wyszukiwania dla frazy: cukiernicz

Liczba znalezionych wiadomości: 337

  • 2019-08-14 | Komentarze: 0

    Produkcja ciast: Technologia od Ishida zapewni wysoką jakość opakowania i odpowiedni wygląd

    Produkcja wyrobów cukierniczych na szeroką skalę wiąże się z podwójną trudnością. Nie tylko należy utrzymać wysoką jakość, ale i zadbać o to, aby wizualnie produkt był idealny. Spółka Pfalzgraf Konditorei GmbH, czołowy niemiecki producent ciast klasy Premium, w procesie dokładnego dozowania owoców na ciasta i torty, jak również zagwarantowania rygorystycznych standardów jakości, wykorzystuje zaawansowaną technologię Ishida.

  • 2018-03-27 | Komentarze: 0

    Wielkanocny koszyczek pełen symboli

    Wielkanoc to niekwestionowane święto jajka, symbolizującego odradzające się życie. Jednakże w tradycyjnym koszyczku ze święconką żaden z pokarmów nie jest przypadkowy. Czy wiesz, dlaczego nie może zabraknąć w nim chleba, soli czy ciasta?

  • 2016-06-02 | Komentarze: 5

    Targi Technologii Spożywczych Warsaw Food Tech 2017

    Targi Technologii Spożywczych Warsaw Food Tech to branżowa, specjalistyczna impreza w największym w Polsce Centrum Wystawienniczo - Kongresowym Ptak Warsaw Expo.

  • 2015-12-23 | Komentarze: 0

    Barszcz z uszkami odchodzi do lamusa? Nowe oblicze wigilijnego stołu

    Krem z buraczków z kozim serem, sushi czy pierogi z dynią to nie tylko pozycje z menu dobrej restauracji, ale też potrawy, które serwowane są obecnie na…wigilijnym stole.

  • 2015-06-16 | Komentarze: 0

    Sposób na zainteresowanie marką? Akcje in-out

    Próby zaistnienia w świadomości konsumenta, a także zapamiętanie przez niego danej marki na dłużej, mogą być realizowane na rozmaite sposoby. Skuteczną metodą stają się akcje tzw. „in-out”, w które chętnie angażują się sieci supermarketów.

  • 2015-05-08 | Komentarze: 0

    Firmy chcą promować swoje wyroby. Wnioski z XVI audytu programu „Doceń polskie”

    29 kwietnia eksperci z branży spożywczej ocenili ponad 200 wyrobów ubiegających się o zdobycie godła „Doceń polskie”. Pierwsze wnioski z audytu są bardzo pozytywne. Żywność prezentuje coraz wyższy poziom, a propozycje wytwórców są ciekawe i różnorodne. Certyfikacja artykułów spożywczych ma dla producentów, jak i konsumentów istotne znaczenie.

  • 2015-03-12 | Komentarze: 0

    Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

    Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.

  • 2015-02-18 | Komentarze: 0

    Nowe Domowe wypieki - Kruche i Biszkopt poleca Delecta

    Delecta rozbudowuje ofertę ciast do samodzielnego wypieku, wprowadzając na rynek Kruche i Biszkopt w nowej linii Domowe wypieki. To pierwsze na rynku ciasta bazowe z dodatkiem specjalistycznych gatunków mąk.

  • 2015-02-13 | Komentarze: 0

    Czekoladowe Walentynki z warszawskim ciachem!

    Czekolada kojarzy się z przyjemnością, rozpływającą się w ustach słodyczą, która poprawia humor i dodaje energii. Jak nie zakochać się w smaku, który sprawia, że czujemy się szczęśliwi? Doskonałe ciacho z czekoladą w roli głównej to świetny pomysł na deser podczas walentynkowej kolacji!

  • 2015-02-11 | Komentarze: 0

    Produkcja Brześcia dla marek własnych wzrosła o 40%

    Współpraca z dziesięcioma sieciami handlowymi, w tym dostarczanie siedmiu z nich produktów w ich markach własnych – takim bilansem na początku 2015 roku może pochwalić się Zakład Produkcji Cukierniczej Brześć, który prognozuje dalszy rozwój w segmencie „private label”.

Strona 1 z 34
 1  2  3  4  5  6  ...  34   następna »