Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: cukier sypki

Liczba znalezionych wiadomości: 9

  • 2014-12-05 | Komentarze: 0

    Korzenne przysmaki na świątecznym stole

    „... Otóż pomnij - że jeśli, oprócz zagranicznych korzeni i przypraw dodasz do pierników, które wypiekasz, jeszcze i wonnego, słodkiego miodu, smak ich będzie niezrównany...” - takiej rady królowa krasnoludków udzieliła młodemu czeladnikowi Bartłomiejowi w nagrodę za uratowanie życia królowej pszczół. Bajka Marii Kruger „Toruńskie pierniki” to jedna z wielu historii na temat przysmaku nieodłącznie kojarzącego się z Bożym Narodzeniem.

  • 2013-12-18 | Komentarze: 0

    Do świątecznych wypieków gotowi start… czyli we współpracy z rodziną cukrów pudrów Cukier Królewski

    Trudno wyobrazić sobie święta Bożego Narodzenia bez słodkich wypieków. Pierniki, makowiec i obowiązkowy sernik – to właśnie one nadają smaku i aromatu spędzonym w rodzinnym gronie chwilom. Zanim jednak zaświeci pierwsza gwiazdka, każdy chce mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Dlatego, by wyjść z ferworu przygotowań z podniesioną głową, warto zaufać sprawdzonym pomocnikom: talentom kulinarnym domowników oraz rodzinie cukrów pudrów Cukier Królewski.

  • 2013-09-19 | Komentarze: 0

    Ponad 100 wystawców na Targach SyMas i MAINTENANCE już w październiku w Krakowie.

    2 i 3 października b.r. zapraszamy do Krakowa na wyjątkowe wydarzenie jakim są IV Targi Utrzymania Ruchu, Planowania i Optymalizacji Produkcji MAINTENANCE oraz V Targi Obróbki, Magazynowania, Transportu i Logistyki Materiałów Sypkich i Masowych SyMas. Impreza odbędzie w Hali Targów w Krakowie przy ul. Centralnej 41a.

  • 2012-02-14 | Komentarze: 0

    Cukier puder w młynku Cukier Królewski „Produktem Na Medal 2011 - Pani Domu”

    Jeden z najbardziej innowacyjnych artykułów marki Cukier Królewski - cukier puder w młynku, został nagrodzony przez dwutygodnik „Pani Domu” tytułem „Produkt Na Medal 2011”. Celem plebiscytu było wskazanie konsumentom najwyższej jakości artykułów spożywczych, oferowanych na polskim rynku.

  • 2011-11-16 | Komentarze: 1

    POLSKI FUSION - czyli Nori Maki Sushi ze śledziem

    Kuchnia fusion staje się coraz popularniejszym nurtem kulinarnym na całym świecie. Czym jest? To nic innego, jak wprawne połączenie ze sobą różnych tradycji kulinarnych w jednym daniu. Tajemnicą tej metody jest odpowiednie wyczucie smaku, umiejętne łączenie ze sobą składników i aromatów, które w kuchni konwencjonalnej nigdy się ze sobą nie spotykają oraz niebanalny sposób przygotowania i podania potraw.

  • 2011-10-24 | Komentarze: 0

    Piankowe inspiracje

    Puszyste, lekkie i słodkie. Pianki – delikatna przekąska, uwielbiana szczególnie przez dzieci to także baza do przygotowania niezwykłych potraw.

  • 2009-09-16 | Komentarze: 0

    Młynek do cukru pudru - słodka rewolucja rynku opakowań

    Koncern Südzucker Polska, producent Cukru Królewskiego, jako pierwszy w Polsce wprowadza na rynek cukier puder w młynku. Innowacyjne opakowanie oznacza zerwanie z tradycją dodawania do cukrów pudrów antyzbrylaczy, ponieważ młynek jest gwarancją otrzymania idealnie sypkiej konsystencji produktu. Cukier puder w młynku to wynalazek tyleż praktyczny, co wygodny. Precyzja w dozowaniu zapewnia oszczędności w każdej kuchni.

  • 2007-04-20 | Komentarze: 0

    AGROPRODMASZ

    15 - 19.10.2007 Moskwa, Rosja

  • 2006-07-10 | Komentarze: 0

    AGROPRODMASZ

    09.10-13.10.2006 Moskwa, Rosja

Strona 1 z 1
 1