Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: cryovac

Liczba znalezionych wiadomości: 27

  • 2011-08-31 | Komentarze: 0

    Teraz wołowina kulinarna!

    Podczas międzynarodowej konferencji naukowej „Prokonsumencka gospodarka żywnościowa w krajach Unii Europejskiej” realizowanej w ramach projektu naukowego „Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią „od widelca do zagrody”” wszyscy zainteresowani produkcją i dostawami wołowiny kulinarnej w Polsce: producenci rolni, przetwórcy i dystrybutorzy, działający zarówno w systemie handlu detalicznego i hurtowego, jak i w kanale HoReCa, będą mieli szansę usłyszeć o korzyściach, jakie biznes wołowinowy niesie dla uczestników łańcucha dostaw.

  • 2011-08-24 | Komentarze: 0

    Wołowina z przyszłością

    12 i 13 września 2011 r. w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbędzie się międzynarodowa konferencja naukowa „Prokonsumencka gospodarka żywnościowa w krajach Unii Europejskiej” realizowana w ramach projektu naukowego „Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią „od widelca do zagrody””.

  • 2011-08-16 | Komentarze: 0

    Nowe spojrzenie na innowacyjne technologie

    Kompleksowe podejście ekspertów Sealed Air daje firmie Elivia liczne korzyści płynące z udanej integracji nowej, zautomatyzowanej linii pakującej

  • 2011-08-01 | Komentarze: 0

    Cryovac Darfresh® 3-Web: Na fali innowacji w pakowaniu mrożonych ryb

    Jedna z najnowocześniejszych firm w europejskiej branży rybnej, ALLOGEL SRL, wpłynęła na nowe wody jako pierwszy we Włoszech klient firmy Sealed Air Cryovac wykorzystujący folie Darfresh® 3-web do pakowania mrożonych ryb. Wstępna reakcja konsumentów jest bardzo pozytywna. Dla detalistów rozwiązanie to ma korzyści w postaci długiego okresu trwałości, atrakcyjnego wyglądu i doskonałej przejrzystości zapewniającej optymalną widoczność produktu w opakowaniu, a także lżejszego, bardziej ekologicznego opakowania bez kartonu. Allogel jest wiernym klientem firmy Sealed Air Cryovac i współpracuje z nią od dawna w zakresie opracowywania i testowania tego nowego rozwiązania, co dowodzi jej zaangażowania we wprowadzanie innowacyjnych rozwiązań, zarówno do oferty produktowej, jak i do procesów biznesowych.

  • 2011-05-30 | Komentarze: 0

    Nowe horyzonty w branży mięsnej

    Podczas specjalnej konferencji branżowej „New Meat Horizons” („Nowe horyzonty w branży mięsnej”), zorganizowanej przez firmę Sealed Air Cryovac w kwietniu br. w Paryżu, w stałym centrum techniczno-wystawienniczym Packforum®, 110 przedstawicieli zakładów mięsnych i detalistów z 71 firm działających w 21 krajach z trzech kontynentów rozmawiało na temat najnowszych trendów obserwowanych w branży mięsnej na świecie, a także sprawdzało możliwości innowacyjnych rozwiązań opakowaniowych w zakresie konserwacji żywności, wygody użytkowania i marketingu.

  • 2011-04-27 | Komentarze: 0

    Sealed Air Corporation nabyła większościowy pakiet udziałów firmy ProAseptic Technologies

    Sealed Air Corporation ogłosiła nabycie większościowego pakietu udziałów firmy ProAseptic Technologies z siedzibą w Barcelonie, która projektuje i wytwarza maszyny pakujące i napełniające do żywności i napojów pakowanych – w zależności od potrzeb – aseptycznie lub w warunkach sterylnych.

  • 2011-04-14 | Komentarze: 0

    Innowacyjne produkty Halal w opakowaniach Cryovac BDF® Soft

    Francuska firma Ethni’Cook wybiera rozwiązanie opakowaniowe firmy Sealed Air Cryovac do innowacyjnych produktów Halal

  • 2011-02-07 | Komentarze: 0

    Franczyza to sprzedaż recepty na sukces

    20 stycznia br. w Warszawie kilkudziesięciu ekspertów, producentów, doradców, przedstawicieli sieci handlowych, prezesów, członków zarządów i właścicieli firm mięsnych w Polsce dyskutowało nad przyszłością branży mięsnej w Polsce.

  • 2010-11-24 | Komentarze: 0

    Dania gotowe wysokiej jakości rewolucjonizują branżę spożywczą

    Przedstawiciele firm spożywczych, branży gastronomicznej i handlu detalicznego spotkali się w Paryżu, aby poznać rynkowe trendy i sprawdzić, w jaki sposób najnowsze technologie mogą pomóc im uwieść i przekonać do siebie konsumentów.

  • 2010-10-22 | Komentarze: 0

    Opakowania Cryovac® firmy Sealed Air otwierają nowe możliwości przed branżą mięsną

    Podczas tegorocznej edycji Międzynarodowych Targów Wyrobów Spożywczych Polagra-Food 2010, firma Sealed Air Cryovac zaprezentowała bogatą ofertę rozwiązań opakowaniowych dla branży mięsnej , producentów dań gotowych i firm gastronomicznych.

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »