Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: ciasta mrożone

Liczba znalezionych wiadomości: 23

  • 2015-12-21 | Komentarze: 0

    Cake-pops.

    Polewa z serka topionego to doskonały dodatek do cake pops czyli ciasteczek na patykach. Spróbujcie sami!

  • 2015-03-12 | Komentarze: 0

    Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

    Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.

  • 2015-01-13 | Komentarze: 0

    Naturalne Gotowanie – paszteciki z oliwkami

    Pyszne i aromatyczne! Z dodatkiem oliwek Firma Bracia Urbanek!

  • 2015-01-13 | Komentarze: 0

    Naturalne Gotowanie – croissanty z powidłami

    Do przygotowania w kilkanaście minut!

  • 2013-11-13 | Komentarze: 0

    Nowa marka francuskiego pieczywa - Maison du blé

    Spółka Uniscale wprowadza na polski rynek nową markę tradycyjnego francuskiego pieczywa - Maison du blé. Produkowane na naturalnych, pszennych zakwasach, poddawane procesowi powolnej fermentacji oraz bez dodatku konserwantów i polepszaczy wypieki, słyną z niepowtarzalnego smaku i długotrwałej świeżości.

  • 2013-07-12 | Komentarze: 0

    Tarta na 1001 sposobów – nowość od Delecty

    Popularna w kuchni francuskiej, faworytka blogerów kulinarnych i amatorów szybkich, lecz kreatywnych wypieków – tarta – od dzisiaj może być przebojem także w Twoim domu. Delecta, jako pierwsza, wprowadza na rynek unikalny produkt – Tartę na 1001 sposobów Delecta do samodzielnego wypieku, w wariantach na słono i na słodko.

  • 2013-07-01 | Komentarze: 0

    Ciasto szpinakowe z sosem serowym

  • 2013-03-08 | Komentarze: 0

    Tarta szpinakowo-serowa z jajkiem

  • 2013-01-30 | Komentarze: 0

    Rola emulgatorów w żywności

    Olej i woda mieszają się między sobą jak ogień i woda, czyli właściwie wcale. Przynajmniej do czasu dodania emulgatora. Substancje emulsyfikujące to cząsteczki, które jednocześnie "lubią" wodę (hydrofilny) i oleje (hydrofoby). Ich użycie pozwala na dobre wymieszanie wody i oleju, z wytworzeniem stabilnej, homogennej emulsji.

  • 2012-05-17 | Komentarze: 1

    Babeczki piłkarskie Dr. Oetkera

    Z okazji Euro 2012, dla małych oraz dużych miłośników sportu i słodkości, Dr. Oetker przygotował limitowaną edycję Babeczek piłkarskich. Specjalna oferta dostępna będzie jedynie podczas mistrzostw we wszystkich sklepach sieci handlowej Tesco. Sprzedaż produktu rozpocznie się już w drugiej połowie maja.

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »