Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: ciasta mro

Liczba znalezionych wiadomości: 37

  • 2015-12-21 | Komentarze: 0

    Cake-pops.

    Polewa z serka topionego to doskonały dodatek do cake pops czyli ciasteczek na patykach. Spróbujcie sami!

  • 2015-12-18 | Komentarze: 0

    Święta last minute - trzy proste przepisy na wyjątkowe specjały

    Gotowanie nie jest Twoją domeną? A może zwyczajnie brakuje Ci czasu na przygotowanie świątecznych potraw? Wspólnie z laureatami programu „Doceń polskie” zapraszamy do przyrządzenia wyjątkowych dań - ich wykonanie nie wymaga dużego nakładu sił i czasu, a smakują wybornie!

  • 2015-03-12 | Komentarze: 0

    Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

    Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.

  • 2015-01-13 | Komentarze: 0

    Naturalne Gotowanie – paszteciki z oliwkami

    Pyszne i aromatyczne! Z dodatkiem oliwek Firma Bracia Urbanek!

  • 2015-01-13 | Komentarze: 0

    Naturalne Gotowanie – croissanty z powidłami

    Do przygotowania w kilkanaście minut!

  • 2014-10-16 | Komentarze: 0

    Monitorowanie temperatury i wilgotności żywności z wykorzystaniem systemu rejestracji danych testoSaveris 2.

    Aby zagwarantować jakość i odpowiednią trwałość produktów oraz aby sprostać normom prawnym dotyczącym higieny, żywność należy przetwarzać i przechowywać w nieustannie idealnych warunkach klimatycznych. Wydatki w kontekście czasu, kosztów i wysiłku związanych z trwałym i pewnym monitorowaniem parametrów takich jak temperatura i wilgotność są często nieproporcjonalnie duże w porównaniu z dostarczanymi korzyściami.

  • 2013-11-13 | Komentarze: 0

    Nowa marka francuskiego pieczywa - Maison du blé

    Spółka Uniscale wprowadza na polski rynek nową markę tradycyjnego francuskiego pieczywa - Maison du blé. Produkowane na naturalnych, pszennych zakwasach, poddawane procesowi powolnej fermentacji oraz bez dodatku konserwantów i polepszaczy wypieki, słyną z niepowtarzalnego smaku i długotrwałej świeżości.

  • 2013-07-18 | Komentarze: 0

    Jaki jogurt wybrać?

    Jogurt jako produkt znany od tysięcy lat i zyskuje coraz większe grono smakoszy. Mimo, że do Europy dotarł dopiero na początku XX w. obecnie jest nie tylko przekąską, ale składnikiem wielu potraw. Stało się tak za sprawą przenikania kuchni z różnych stron świata, które na stałe zagościły w większości domów.

  • 2013-07-12 | Komentarze: 0

    Tarta na 1001 sposobów – nowość od Delecty

    Popularna w kuchni francuskiej, faworytka blogerów kulinarnych i amatorów szybkich, lecz kreatywnych wypieków – tarta – od dzisiaj może być przebojem także w Twoim domu. Delecta, jako pierwsza, wprowadza na rynek unikalny produkt – Tartę na 1001 sposobów Delecta do samodzielnego wypieku, w wariantach na słono i na słodko.

  • 2013-07-01 | Komentarze: 0

    Ciasto szpinakowe z sosem serowym

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »