Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: browary

Liczba znalezionych wiadomości: 80

  • 2013-12-12 | Komentarze: 0

    Smak ekologii i tradycji na Targach Regionalia

    Ekologia i tradycja – to hasła, wokół których skupiać się będzie III edycja Targów Regionalia organizowanych w warszawskim Centrum MT Polska. Podczas imprezy lokalni producenci zaprezentują szeroki wybór organicznej żywności i produktów wytwarzanych na bazie receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Wydarzenie bardzo dobrze wpisuje się w popularny trend slow food promujący dbałość o zdrowie i środowisko. Na stoiskach nie zabraknie też wyrobów rzemieślniczych, rękodzieła czy mody inspirowanej folklorem. III Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia odbędą się w dniach 4-6 kwietnia 2014 r. przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-11-29 | Komentarze: 0

    Wkład branży hotelarsko-gastronomicznej w gospodarkę

    Publikacja międzynarodowego raportu Ernst & Young w Polsce

  • 2013-11-25 | Komentarze: 1

    Rynek piwa - analiza Equinox Polska

    Polska wśród 5 największych rynków spożycia piwa. Producenci zwiększają wydatki na reklamę o 20%. Polska znajduje się wśród 5 największych rynków spożycia piwa w Europie. Producenci piwa zwiększają wydatki na reklamę o ponad 20% z roku na rok. Tymczasem spożycie „złotego trunku” nieco spada - o 2% - ale i tak na każdego Polaka przypadają 94 litry piwa rocznie – ujawnia najnowsza analiza domu mediowego Equinox Polska.

  • 2013-10-16 | Komentarze: 0

    Książęce nagrodzone na Golden Beer Poland 2013

    Podczas odbywającego się w Rzeszowie Golden Beer Poland 2013 Książęce otrzymało trzy medale zdobywając całe podium w kategorii „Ciemny lager”. To kolejna prestiżowa nagroda dla Książęcego po medalach International Beer Challenge 2013 oraz „Chmielakach Krasnowstawskich”.

  • 2013-08-28 | Komentarze: 0

    Dzik zdobywa najlepsze stołeczne lokale

    Dzik – Polski Cydr od kilku dni wchodzi za bary najlepszych warszawskich lokali. Przekonuje do siebie nie tylko smakiem, ale i formą podania, bo nie z butelki, ale prosto z beczki. Jest więc to zupełna nowość, której brakowało w ofercie stołecznych barów i restauracji.

  • 2012-12-12 | Komentarze: 0

    REGIONALIA

    II Targi Produktów Regionalnych

  • 2012-05-29 | Komentarze: 0

    Euro 2012 bez piwa? Ale nie bez paluszków

    Czy to możliwe, aby podczas Euro w strefach kibica albo pubach zabrakło piwa? Ostatnie doniesienia mediów zdają się potwierdzać, że browary nie radzą sobie z gwałtownym wzrostem sprzedaży popularnego trunku i nie nadążają z produkcją. Co zrobić, jeśli podczas meczu alkoholu nagle zabraknie?

  • 2012-05-24 | Komentarze: 0

    Ile chmielu na jedną szklankę piwa? Ambasadorzy piwa to wiedzą!

    25 maja osoby związane z produkcją chmielowego napoju obchodzą swoje święto – Międzynarodowy Dzień Piwowara. Jest to wyjątkowy dzień dla wszystkich pracowników Kompanii Piwowarskiej, którzy dzięki profesjonalnym warsztatom stali się ambasadorami piwa.

  • 2012-05-23 | Komentarze: 0

    Ciuch w Ruch – Kompania Piwowarska wspiera Fundację Anny Dymnej „Mimo Wszystko” i chroni środowisko

    Jeszcze nie zakończył się konkurs ekologiczny, który Kompania Piwowarska zorganizowała dla swoich pracowników z okazji Dnia bez Śmiecenia, a już w firmie realizowane są kolejne projekty, pozwalające chronić środowisko, a przy tym pomagać potrzebującym. KP właśnie włączyła się do akcji Ciuch w Ruch, prowadzonej przez firmę 3R Recycling Solutions oraz Fundację Anny Dymnej „Mimo Wszystko”.

  • 2011-10-17 | Komentarze: 0

    Małe jest wielkie, czyli regionalne browary w natarciu

    Mimo, że browary regionalne w porównaniu do wielkich piwnych koncernów produkują „kroplę w morzu piwa”, zyskują coraz większy szacunek w oczach klientów, a co za tym idzie, ich sprzedaż rośnie.

Strona 1 z 8
 1  2  3  4  5  6  ...  8   następna »