Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: barwniki spo

Liczba znalezionych wiadomości: 48

  • 2014-11-11 | Komentarze: 0

    Naturalna, polska słodycz - Krem czekoladowy z orzechami i miodem Miodelka

    Większość z nas uwielbia słodycze. Ważny jest smak słodkiej przekąski oraz to, aby w jej składzie znalazło się jak najwięcej naturalnych składników. Krem czekoladowy z orzechami i miodem Miodelka firmy CD bez wątpienia spełnia oba te kryteria. Co ważne, Miodelka powstaje w Polsce, zatem wybierając ją wspieramy rodzimy rynek. Wyjątkowy smak czekolady, orzechów i miodu dostępny jest w trzech odsłonach - jako forma dipów z paluszkami chlebowymi, w tubce oraz w tradycyjnym słoiczku. Różnorodna postać sprawia, że po Miodelkę możemy sięgnąć kiedy tylko mamy ochotę na małe, słodkie co nieco z naturalnych składników.

  • 2014-11-06 | Komentarze: 0

    Smaki prosto z sadu – Pasztet z gruszką z linii Nove Premium

    Na wielu polskich stołach niemal każdego dnia znaleźć można pasztety czy pasztetowe. Od dłuższego czasu cieszą się dużą popularnością. Łatwo i szybko można skomponować z nich pyszny posiłek, pasują do wielu smakowych kompozycji. Marka Nove proponuje nową jakość w tym segmencie. Pasztet z gruszką to połączenie klasycznego smaku z wyśmienitą słodyczą gruszki. A wszystko to w najlepszej jakościowo wersji z linii Nove Premium.

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-05-14 | Komentarze: 0

    Smak na pierwszym miejscu

    Żyjemy coraz szybciej i przez to coraz mniej uwagi poświęcamy temu co jemy. Nie mamy czasu na regularne i przemyślane posiłki, które dostarczą naszemu organizmowi energii i zapewnią jego prawidłowe funkcjonowanie. Dowiedz się, jak gotować zdrowo i szybko.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Ale jaja, czyli czego nie wiesz o jajku

    Jajko - podstawowy składnik setek potraw, a przy tym prawdziwa skarbnica witamin, składników mineralnych i… ciekawostek. Przygotuj się do Wielkanocy i sprawdź, czy wiesz o nim wszystko.

  • 2014-03-10 | Komentarze: 0

    100 smaków szpinaku – konkurs FRoSTY

    FRoSTA uruchomiła kulinarny konkurs na inspirujące dania ze szpinaku. Przez siedem tygodni internauci będą zdobywać nagrody, przysyłając za pomocą specjalnej aplikacji Facebook przepisy zebrane na koniec w wyjątkową książkę kulinarną.

  • 2014-02-13 | Komentarze: 0

    Zakochaj się w szpinaku od FRoSTY

    W liściach, siekany, w serduszkach, z sosem śmietanowym lub serowym – w szerokiej ofercie mrożonych szpinaków FRoSTY każdy znajdzie coś dla siebie. Postaw na zieleń i zaskocz ukochaną osobę wykwintnym szpinakowym daniem!

  • 2014-02-06 | Komentarze: 0

    (E)lementarz spożywczych dodatków

    W dzisiejszych czasach coraz częściej spotkać się można z apelami specjalistów ds. żywienia, by wnikliwie czytać etykiety produktów spożywczych i starać się kupować te, które zawierają jak najmniej – a najlepiej w ogóle – sztucznych dodatków. W wypowiedziach tych często pojawiają się składniki z „E” na początku. Co one oznaczają, czy są szkodliwe i – co najważniejsze – czy możliwe jest znalezienie produktów, które nie zawierają ich w swoim składzie?

  • 2014-01-13 | Komentarze: 0

    Ponad 1,6 tys. konsumentów przetestowało nowości FRoSTY

    Znane są już wyniki konsumenckich badań produktów, które przeprowadzone zostały w ramach programu "FRoSTERZY" pod koniec 2013 r. W ciągu niemal dwóch miesięcy przedstawiciele firmy FRoSTA przejechali 7500 km i wykonali 821 telefonów, aby dostarczyć 536 finalistom z całej Polski zestawy z nowościami, którymi mogli się oni podzielić z 1072 przyjaciółmi i wspólnie zrecenzować.

  • 2014-01-09 | Komentarze: 0

    Pasta Italia – makaronowa uczta od FRoSTY

    Włosi uwielbiają pastę. Makaron w rozmaitych kolorach i kształtach – muszelek, rurek, kokardek, długich i cienkich nitek lub szerokich zwiniętych w gniazda wstążek – to podstawa ich kuchni. Dzięki nowej gamie produktów Pasta Italia FRoSTY, przygotowanie smakowitych włoskich specjałów zajmie zaledwie kilka minut.

Strona 1 z 5
 1  2  3  4  5   następna »