Wyniki wyszukiwania dla frazy: bałtyk

Liczba znalezionych wiadomości: 19

  • 2013-12-16 | Komentarze: 0

    Barefoot – wielkimi krokami przez 2013

    Strategia zaangażowania i rozwoju Barefoot na rok 2013 w Polsce zakładała długofalową współpracę m.in. z: organizacjami charytatywnymi, lokalnymi społecznościami, sektorem NGO oraz udział w wydarzeniach kulturalnych, ekologicznych i artystycznych.

  • 2012-01-31 | Komentarze: 0

    Jak wypłynąć na szerokie wody gastronomicznego biznesu?

    Wraz z nadejściem wakacyjnego sezonu na całym Wybrzeżu pojawiają się nowe punkty gastronomiczne – nie brakuje wśród nich lodziarni, smażalni ryb, lokali oferujących kebab czy zapiekanki, a także sezonowych barów w których można spędzić czas sącząc drinka. Pomimo sporej liczby miejsc oferujących posiłki, wydaje się, że ich oferta jest dość jednolita, a podobną zapiekankę można zjeść i nad Bałtykiem, i pod Tatrami. Jak więc wyróżnić się nie tylko na tle lokalnej konkurencji, ale i w szerszym ujęciu?

  • 2011-09-12 | Komentarze: 0

    Słodkie perełki i bursztyny, czyli byle do kolejnego lata

    Nadeszła jesień, czas, kiedy nadmorska opalenizna powoli znika, a szum morza pamiętają już tylko przywiezione z wakacji muszle. Aby nie dać się jesiennej chandrze, zacznij już planować przyszłoroczny urlop! Przeglądaj foldery i podróżuj palcem po mapie, delektując się przy tym ulubioną kawą lub herbatą posłodzoną… bursztynem! Deszczowe wieczory osłodzić możesz także pysznym jabłkiem w cieście francuskim ozdobionym… perełkami. Czy czujesz już powiew morskiej bryzy?

  • 2011-07-19 | Komentarze: 0

    Wakacyjne grillowanie z Vegetą!

    Nadmorski klimat, wakacyjna atmosfera i idealnie przyrządzone dania z grilla. Do tego możliwość poznania 11 zasad zdrowego grillowania oraz porady, które zamienią każde spotkanie przy grillu w kulinarny sukces. Już od 20 lipca w nadmorskich kurortach rozpocznie się seria imprez Vegety, które pozwolą na zawsze przełamać stereotypy krążące wokół tej formy przyrządzania posiłków.

  • 2011-04-18 | Komentarze: 0

    Plusssz dla tarczycy

    Plusssz Jod jest szczególnie polecany osobom narażonym na niedobór jodu. Zwiększone zapotrzebowanie na ten pierwiastek występuje m.in. wśród kobiet w ciąży, matek karmiących, wegetarian, wegan i osób przebywających na diecie. Zawarta w jednej tabletce Plusssz Jod dawka 150 mg jodu pokrywa 100% dziennego zapotrzebowania organizmu na ten pierwiastek.

  • 2011-02-24 | Komentarze: 0

    Relacja z Targów BALTPIEK/ CIEPŁY BAŁTYK/ GASTROEXPO 2011

    W Gdańsku po raz kolejny w dniach 16-18 lutego odbyły się Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów GASTROEXPO oraz Targi Wyposażenia Hoteli CIEPŁY BAŁTYK. W tym zintegrowanym projekcie udział wzięło ponad 100 firm, w tym m.in. producenci maszyn i urządzeń dla gastronomii, przemysłu piekarniczego, cukierniczego, a także do produkcji lodów. Nie zabrakło dystrybutorów wyposażenia restauracji i artykułów do cateringu, a także prezentacji najnowszych rozwiązań i wyposażenia dla obiektów noclegowych.

  • 2011-02-15 | Komentarze: 0

    Targi BALTPIEK, GASTROEXPO oraz CIEPŁY BAŁTYK już jutro

    W dniach 16-18 lutego 2011 r. odbędą się w Gdańsku już po raz 14. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK. W tym samym terminie odbędą się 16. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów GASTROEXPO, a także 6. Targi Wyposażenia Hoteli CIEPŁY BAŁTYK .

  • 2010-07-29 | Komentarze: 1

    Grill ze staropolskim akcentem – czyli nowe musztardy marki „Spiżarnia”

    Tradycyjnie wytwarzane musztardy wybornie wydobywające smak mięs z grilla, wędlin, pasztetów i innych potrwa pojawiły się właśnie na rynku. To nowości marki „Spiżarnia”, dzięki której można kosztować tradycyjnych przysmaków robionych przez niewielkie, rodzinne firmy, delektować się smakiem jedzenia prosto ze spiżarni szlacheckiego dworku – jedzenia, jakie ongiś bywało.

  • 2010-07-20 | Komentarze: 0

    Lato z Martini Terrazza

    Sopocka Martini Terrazza tętni radością i fantastyczną atmosferą, a wieczorami świeci gwiazdami, które chętnie wpadają tu na drinka. Ostatni weekend w Terrazzy upłynął przy dźwiękach muzyki Sławka Uniatowskiego, Kasi Rodowicz i Ferida Lakhdara oraz znanych Dj’ów Jamie Ruza, Mikana i Mickeymouse’a. Orzeźwiające drinki na bazie Martini serwował gospodarz wieczoru Vito Casetti, dziennikarz i autor dwóch książek o Włoszech, który nad Bałtykiem wreszcie poczuł się jak w domu.

  • 2010-04-14 | Komentarze: 0

    Faxe Original - nowy produkt Royal Unibrew Polska

    Faxe Original jest nowym produktem wprowadzonym do sprzedaży przez Royal Unibrew Polska. Original jest kolejnym po Premium i Ekstra Strong sprzedawanym w Polsce wariantem piwa duńskiej marki Faxe. Faxe Original wyróżnia się w bogatej ofercie piwnej na polskim rynku zarówno swym charakterem i smakiem, jak i opakowaniem.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »