Wyniki wyszukiwania dla frazy: automat pakujący

Liczba znalezionych wiadomości: 16

  • 2013-08-23 | Komentarze: 0

    Złoty Medal na targach PAKFOOD 2013!

    Sąd Konkursowy pod przewodnictwem prof. dr hab. inż. Hieronima Kubery przyznał Złoty Medal Międzynarodowych Targów Poznańskich firmie…

  • 2013-05-14 | Komentarze: 0

    PAKFOOD 2013

    Targi Opakowań dla Przemysłu Spożywczego

  • 2011-09-29 | Komentarze: 0

    PAKFOOD 2011, Polagra – Tech, Polagra – Food, Gastro Trendy i Smaki Regionów oraz KWZH.

    45 tys. zwiedzających odwiedziło przez pięć dni (11 - 15 września) wspólny blok sześciu wydarzeń targowych: PAKFOOD, Polagra – Tech, Polagra – Food, Gastro Trendy i Smaki Regionów oraz KWZH.

  • 2011-08-16 | Komentarze: 0

    Nowe spojrzenie na innowacyjne technologie

    Kompleksowe podejście ekspertów Sealed Air daje firmie Elivia liczne korzyści płynące z udanej integracji nowej, zautomatyzowanej linii pakującej

  • 2011-05-30 | Komentarze: 0

    Nowe horyzonty w branży mięsnej

    Podczas specjalnej konferencji branżowej „New Meat Horizons” („Nowe horyzonty w branży mięsnej”), zorganizowanej przez firmę Sealed Air Cryovac w kwietniu br. w Paryżu, w stałym centrum techniczno-wystawienniczym Packforum®, 110 przedstawicieli zakładów mięsnych i detalistów z 71 firm działających w 21 krajach z trzech kontynentów rozmawiało na temat najnowszych trendów obserwowanych w branży mięsnej na świecie, a także sprawdzało możliwości innowacyjnych rozwiązań opakowaniowych w zakresie konserwacji żywności, wygody użytkowania i marketingu.

  • 2010-11-24 | Komentarze: 0

    Dania gotowe wysokiej jakości rewolucjonizują branżę spożywczą

    Przedstawiciele firm spożywczych, branży gastronomicznej i handlu detalicznego spotkali się w Paryżu, aby poznać rynkowe trendy i sprawdzić, w jaki sposób najnowsze technologie mogą pomóc im uwieść i przekonać do siebie konsumentów.

  • 2010-09-07 | Komentarze: 0

    Największe zakłady mięsne w Czechach wprowadzają automatyczny system pakowania Cryovac®

    Pod wpływem coraz silniejszej presji ze strony detalistów domagających się usprawnienia procesu pakowania Kostelecké uzeniny a.s., największe zakłady mięsne w Czechach, podjęły decyzję o zastąpieniu standardowych worków próżniowych nowoczesnymi foliami termokurczliwymi Cryovac® RS2000 i wprowadzeniu zautomatyzowanych linii pakujących, pracujących w innowacyjnym systemie Cryovac® Ulma Flow-Vac®. Nowy system pakowania natychmiast przyniósł firmie liczne korzyści. Uzyskano m.in.: wyższą jakość mięsa, dłuższy okres trwałości, a także atrakcyjniejszy wygląd opakowań dzięki automatycznemu dostosowywaniu przez maszynę Flow-Vac® długości „worka” do długości produktu. Dzięki automatyzacji wyraźnie wzrosła wydajność produkcji, niższe są natomiast koszty pracy przy jednocześnie wyższym poziomie higieny i bezpieczeństwa.

  • 2010-08-10 | Komentarze: 0

    easyFairs® FOOD-to-GO 2011 - Targi małej gastronomii, fast food i cateringu

  • 2010-08-09 | Komentarze: 0

    easyFairs® FOOD-to-GO 2011- Targi małej gastronomii, fast food i cateringu

  • 2010-03-12 | Komentarze: 0

    Automatyczny wybór

    Nowa szybkoobrotowa, zrobotyzowana ładowarka do worków termokurczliwych – Cryovac® BLR2C firmy Sealed Air – została stworzona z myślą o wydajności, bezpieczeństwie i higienie

Strona 1 z 2
 1  2   następna »