Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Wasa

Liczba znalezionych wiadomości: 20

  • 2015-02-02 | Komentarze: 0

    Oto! mity na temat sushi

    Sushi, pyszne i modne danie, które na przestrzeni ostatnich lat zyskało rzeszę fanów, których potocznie nazywa się sushiżercami. Coraz częściej mówi się o nim nie tylko na salonach, ale i w domowym zaciszu. Powstało na jego temat mnóstwo różnych plotek. Załoga warszawskiej restauracji OTO!sushi postanowiła rozprawić się z mitami, które krążą po mieście na temat tego azjatyckiego przysmaku. Poniżej przedstawiamy listę nieprawdziwych informacji, które zostały zasłyszane od gości lokalu.

  • 2013-05-31 | Komentarze: 0

    Wiosna obfituje w nagrody dla HELIO

    Wiosna 2013 roku obfituje w nagrody i wyróżnienia przyznawane produktom HELIO zarówno przez konsumentów jak i profesjonalistów z branży FMCG. Do Złotych Laurów Konsumenta 2013 dołączyły wyróżnienia dla nowej linii przekąskowej HELIO Snack w konkursie Przebój FMCG 2013 oraz śliwki kalifornijskiej z serii Słoneczne Owoce i masy makowej HELIO w konkursie Złoty Paragon 2013.

  • 2012-04-04 | Komentarze: 0

    Wasa reklamuje pieczywo na listach zakupów

    Reklama chrupkiego pieczywa marki Wasa zachęca do zdrowej diety Polaków korzystających z elektronicznych list zakupów. Przekonuje konsumentów, że pieczywo Wasa to podstawowy składnik zdrowej diety.

  • 2012-01-17 | Komentarze: 0

    Z królewskiego skarbca, czyli Sardynki z brislinga po śródziemnomorsku firmy King Oscar

    Skropione cytryną sardynki, podane z pełnoziarnistym chlebem i lampką czerwonego wina, w prawdziwej tawernie to niemal obowiązkowy punkt programu wakacji w krajach śródziemnych. Wspaniałym smakiem i wyjątkowym aromatem sardynek możemy się cieszyć jednakże nie tylko w czasie urlopu. Nowość w ofercie firmy King Oscar – najlepszej jakości Sardynki po śródziemnomorsku, które stanowią doskonałą alternatywę dla świeżo serwowanych ryb, będą bowiem dostępne w polskich sklepach o każdej porze roku.

  • 2011-11-16 | Komentarze: 1

    POLSKI FUSION - czyli Nori Maki Sushi ze śledziem

    Kuchnia fusion staje się coraz popularniejszym nurtem kulinarnym na całym świecie. Czym jest? To nic innego, jak wprawne połączenie ze sobą różnych tradycji kulinarnych w jednym daniu. Tajemnicą tej metody jest odpowiednie wyczucie smaku, umiejętne łączenie ze sobą składników i aromatów, które w kuchni konwencjonalnej nigdy się ze sobą nie spotykają oraz niebanalny sposób przygotowania i podania potraw.

  • 2011-10-10 | Komentarze: 1

    Wasa Sandwich – takiej przekąski jeszcze nie było!

    Wasa, największy producent pieczywa chrupkiego na świecie i w Polsce, postanowił rozszerzyć swoje portfolio wprowadzając na rynek zupełnie nową linię produktów - Wasa Sandwich. Smaczne, zdrowe i przede wszystkim gotowe do spożycia kanapki Wasa dostępne będą w czterech smakach. To doskonała oferta dla osób szukających szybkich i gotowych przekąsek, które jednocześnie stanowią wartościowych składnik codziennej diety.

  • 2011-10-05 | Komentarze: 0

    Jak zrobić sushi?

    Sushi – najpopularniejsze danie pochodzące z Kraju Kwitnącej Wiśni w szybkim tempie podbiło światowe kuchnie. Chociaż na degustację tego przysmaku najczęściej wybieramy się do restauracji, powstało już mnóstwo poradników, które zachęcają do przyrządzania sushi w domu. I choć na pierwszy rzut oka wydaje się to zadaniem niewykonalnym, robienie sushi w domu coraz częściej staje się ciekawym sposobem na spędzenie wolnego czasu w gronie najbliższych.

  • 2011-07-22 | Komentarze: 0

    Nowe smaki Lay’s Strong

    Szukasz idealnej przekąski do zimnych napojów? Spróbuj nowych Lay’s Strong Mocne Piri Piri i Piekielne Wasabi

  • 2011-07-19 | Komentarze: 0

    Na letnią fiestę i sjestę

    Czy pod lipą, czy pod palmami, lato wszędzie wybornie smakuje. Kiedy dzielimy je z przyjaciółmi, przyjemność rośnie szybciej niż temperatura w słoneczny letni poranek. A w towarzystwie wybornego wina tym bardziej…

  • 2011-05-16 | Komentarze: 0

    Przystanek Azja - u źródeł kuchni Orientu

    Witamy w egzotycznej Azji, kolejnym etapie kulinarnej podróży Lidla. Przed nami niepowtarzalne smaki, z których słyną Chiny, Japonia, Indie i Tajlandia. Razem z Lidlem zwiedzimy Wielki Mur Chiński, koryto rzeki Jangcy, japońskie pałace i ogrody na wodzie, rozległe pola ryżowe w Indiach oraz zatłoczone tajskie uliczki. Skarby azjatyckiej sztuki kulinarnej będą do nabycia w Lidlu podczas Tygodnia Azjatyckiego, który rozpocznie się już 16 maja. Dania, które podbiły świat, teraz zawojują Twoją kuchnię.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »