Wyniki wyszukiwania dla frazy: Przysz

Liczba znalezionych wiadomości: 455

  • 2019-05-10 | Komentarze: 0

    Flavour Forecast, czyli najnowsze trendy smakowe na drugi kwartał 2019r, wg ekspertów McCormick

    Odkrywanie najnowszych trendów kulinarnych to dla firmy McCormick tradycja. Ten światowy potentat na rynku przypraw, właściciel m.in. marki Kamis, od niemalże 20 lat, rokrocznie wydaje raport na temat smaku i inspiracji pochodzących z całego świata: Flavor Forecast.

  • 2018-04-03 | Komentarze: 0

    Henkell i Freixenet łączą siły

    Henkell podpisuje umowę nabycia 50.67% udziałów w Freixenet S.A. Zawarcie umowy o rozległej współpracy na skalę międzynarodową.

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium

    Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.

  • 2017-08-01 | Komentarze: 0

    CIN&CIN Secco Azzurro - na fali musującego orzeźwienia

    Światowy boom na wina musujące dotarł do Polski i zmienia rynek. Pijemy je dla smaku i orzeźwienia o każdej porze dnia i nocy. Konsumenci oczekują więc szerszego i bardziej zróżnicowanego asortymentu w tej kategorii. Wyzwanie podjęła AMBRA S.A., która w tym sezonie planuje szerokie wsparcie sprzedażowe nowego CIN&CIN Secco Azzurro.

  • 2015-06-18 | Komentarze: 0

    SERTOP – dwanaście tysięcy fanów

    Tyski producent serków topionych ma już dwanaście tysięcy fanów na Facebooku.

  • 2015-06-16 | Komentarze: 0

    Sposób na zainteresowanie marką? Akcje in-out

    Próby zaistnienia w świadomości konsumenta, a także zapamiętanie przez niego danej marki na dłużej, mogą być realizowane na rozmaite sposoby. Skuteczną metodą stają się akcje tzw. „in-out”, w które chętnie angażują się sieci supermarketów.

  • 2015-04-14 | Komentarze: 0

    10 rzeczy, których nie wiesz o żółtym serze

    Żółty ser to jeden z najpopularniejszych składników naszej diety. Chętnie przygotowujemy z nim kanapki, rozmaite przekąski, dania obiadowe. Jest niezastąpiony na pizzy i w fondue. Nie jest już tajemnicą, że dziur w serze nie robią myszy. Sprawdźcie jednak, czego jeszcze nie wiecie…

  • 2015-04-08 | Komentarze: 0

    Polski Kongres Rolnictwa - konferencja w Łodzi zwieńczy I edycję cyklu spotkań

    Polski Kongres Rolnictwa, cykl dziesięciu spotkań poruszających problematykę branży rolnej i rolno-spożywczej w Polsce, dobiega końca. Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Przed uczestnikami ostatnia możliwość do wspólnej debaty. Dziesiąta konferencja PKR odbędzie się 13 kwietnia w Łodzi.

  • 2015-03-13 | Komentarze: 0

    Z KANGUREM na Targi Packaging Innovations

    9-10 kwietnia 2015 r. już po raz siódmy w Hali Expo XXI w Warszawie odbędą się Międzynarodowe Targi Packaging Innovations – największa impreza tego typu w Europie Środkowo-Wschodniej.

  • 2015-02-19 | Komentarze: 0

    Polski rynek mleczarski

    Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich ogłosił pod koniec stycznia wyniki za handel zagraniczny w roku 2014. W tym czasie wyeksportowano o 15% więcej produktów mleczarskich niż w 2013 roku i prawdopodobnie wartość eksportu wyniesie ok. 1,8 mld euro. Aż o 70% wzrósł eksport mleka w proszku, a o 25% świeżego mleka, które wysyłano najczęściej do Białorusi.

Strona 1 z 46
 1  2  3  4  5  6  ...  46   następna »