Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Pamso

Liczba znalezionych wiadomości: 39

  • 2011-12-08 | Komentarze: 0

    PAMSO po raz drugi zwycięzcą Nagrody Głównej – Statuetki „Przedsiębiorstwo Fair Play” 2011

    Pabianickie Zakłady Mięsne PAMSO S.A. po raz ósmy z rzędu otrzymały tytuł „Przedsiębiorstwo Fair Play” – i co za tym idzie „Złoty Laur”, a szczególnym wyróżnieniem jest zdobycie po raz drugi Nagrody Głównej - Statuetki „Przedsiębiorstwo Fair Play” przyznawanej 15 firmom wyróżniającym się w tym konkursie.

  • 2010-12-23 | Komentarze: 0

    Jak kupować i przechowywać żywność na Święta Bożego Narodzenia?

    Zbliżający się okres Świąt Bożego Narodzenia to czas wzmożonych zakupów spożywczych. Niestety często w ofercie można spotkać mięso i przetwory wędliniarskie niskiej jakości. Jak rozpoznać i wybrać te dobre radzą eksperci ZM PAMSO.

  • 2010-12-16 | Komentarze: 0

    GALERIA ŚWIĄTECZNYCH ŻYCZEŃ

    Pokaż swoje życzenia! E-kartki z życzeniami 2010 branży spożywczej

  • 2010-12-09 | Komentarze: 0

    Pamso S.A uczestnikiem III edycji Europejskiego Forum Gospodarczego Łódź

    W dniach 6-7 grudnia 2010r odbyła się III edycja Europejskiego Forum Gospodarczego Łódź. Tegorocznym tematem głównym były działania CSR. W sesji „Skuteczność” wzięła udział firma Pamso S.A, która od wielu lat realizuje strategię działań społecznie odpowiedzialnych.

  • 2010-10-28 | Komentarze: 0

    Pyszne „Slimki” PAMSO już na półkach

    Pabianicki producent produktów mięsnych PAMSO zdecydował się podnieść konkurencji poprzeczkę. Na rynku pojawiły się właśnie parówki „Slimki”, cechujące się najwyższą jakością surowców i niezwykłymi walorami smakowymi.

  • 2010-08-31 | Komentarze: 0

    Zakłady Mięsne PAMSO S.A. z Pabianic otrzymały prestiżowy certyfikat jakości ISO 22000

    Pabianicka firma PAMSO otrzymała właśnie jeden z najważniejszych certyfikatów w branży przetwórstwa żywności - ISO 22000. Ręce może zacierać nie tylko producent, ale i konsument: dokument jest bowiem niepodważalną gwarancją jakości.

  • 2010-08-04 | Komentarze: 0

    Dieta bezglutenowa

    Producenci żywności coraz częściej zmagają się nie tylko z rosnącymi wymaganiami smakowymi klientów, surowymi normami jakości, ale także z indywidualnymi preferencjami amatorów zdrowych pokarmów. Coraz częściej powstają też produkty dedykowane wyłącznie wąskiej grupie odbiorców. Wychodząc naprzeciw ich oczekiwaniom Zakłady Mięsne PAMSO wytwarzają wędliny bez dodatków zawierających gluten.

  • 2010-07-02 | Komentarze: 0

    Suszone kiełbasy nadal na topie

    Za co Polacy kochają suszone kiełbasy? Przede wszystkim za niezwykle wyrazisty smak i zapach. Ich ogromnym atutem jest długa trwałość – mogą długo leżeć w domu, nie tracąc unikalnych właściwości nawet, gdy za oknem szaleją letnie upały.

  • 2010-05-26 | Komentarze: 0

    Produkty najwyższej jakości z Pamso

    Wyroby Pamso uznane produktami najwyższej jakości w XXXIII Konkursie „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2010.

  • 2010-05-11 | Komentarze: 0

    Produkty Pamso ze znakiem „Poznaj Dobrą Żywność”

    Kiełbasa Krakowska Sucha i Kiełbasa Podwawelska – produkty Zakładów Mięsnych Pamso S.A. - docenione przez program Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi „Poznaj Dobrą Żywność”.

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »