Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Naturhouse

Liczba znalezionych wiadomości: 14

  • 2013-12-17 | Komentarze: 0

    Święta pod okiem dietetyka

    Zbliżają się święta. Przed nami wizja stołów bogato zastawionych smakołykami. Wszystko co lubimy najbardziej, na co czekamy cały rok… Niestety większość z nich jest bardzo kaloryczna; może powodować niestrawność oraz odkładać się w postaci niechcianych fałdek na brzuchu czy biodrach. Jest na to sposób – wystarczy przygotować ulubione świąteczne potrawy w taki sposób, aby stały się nieco „lżejsze”…

  • 2013-11-18 | Komentarze: 0

    Co i jak jeść aby… przytyć?

    W czasie gdy wiele osób walczy o utratę zbędnych kilogramów, są również tacy, którzy próbują osiągnąć odwrotny efekt i nieco przybrać na wadze… Brzmi nieprawdopodobnie?

  • 2013-11-18 | Komentarze: 0

    Suplementy w czasie odchudzania

    Czemu służą suplementy? Szczupła sylwetka jest marzeniem każdej z nas. Ze wszystkich stron kuszą nas reklamy idealnej kobiecej figury. Jak osiągnąć taki cel? Dieta, ćwiczenia, a może preparat wspomagający zdrowe odżywianie?

  • 2013-11-18 | Komentarze: 0

    Jak wspomóc trawienie, przedłużyć młodość i zwalczyć cellulit?

    Papaja - owoc, wciąż postrzegany jako egzotyczny, kryje w sobie bogactwo właściwości korzystnych dla ludzkiego ciała. Niepozorny w formie, przypominający naszą gruszkę, może być lekiem na całe zło…

  • 2013-11-18 | Komentarze: 0

    Rosół na chłodne dni – jak gotować aby był zdrowy, smaczny i pożywny?

    Rosół to rodzaj niezagęszczonej zupy, której bazą jest wywar mięsno-warzywny. W zależności od regionu, podaje się go z makaronem typu nitki, z ziemniakami lub z plackiem. Na Śląsku Cieszyńskim na przykład podaje się go z kluskami wątrobianymi.

  • 2012-02-17 | Komentarze: 0

    Zjedz i rozgrzej się

    Jakie potrawy są idealne na chłodne dni z uwagi na właściwości rozgrzewające? O poradę zapytaliśmy dietetyka, który wskazał najważniejsze składniki zimowego menu.

  • 2011-12-16 | Komentarze: 0

    Dobra ryba nie tylko od święta

    Wybierając ryby do świątecznych potraw warto zwrócić uwagę na ich wielkość, zapach oraz właściwości odżywcze. Nie wszystkie bowiem gatunki są zdrowe i nadają się do częstego spożywania.

  • 2011-11-09 | Komentarze: 0

    Jak wybrać zdrowy i smaczny chleb?

    Chleb jest niezbędnym elementem naszej codziennej diety, pod warunkiem, że zawiera zdrowe składniki i zostanie odpowiednio wypieczony. Czym zatem kierować się przy jego zakupie?

  • 2011-10-10 | Komentarze: 0

    Owocowe przetwory z domowej spiżarni

    Dobrym sposobem na zachowanie wakacyjnego wigoru oraz zdrowia są przetwory z owoców – smakowita osłoda jesiennych i zimowych dni.

  • 2011-08-24 | Komentarze: 0

    Jadłospis pierwszoklasisty

    W czasach, gdy liczba otyłych nastolatków rośnie w alarmującym tempie, już od najmłodszych lat należy edukować dzieci w zakresie zdrowego żywienia. Kluczowym momentem jest rozpoczęcie nauki w szkole.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »