Wyniki wyszukiwania dla frazy: Mleko 25 kg

Liczba znalezionych wiadomości: 15

  • 2018-03-12 | Komentarze: 0

    Dlaczego ciasto rośnie? Trzy spulchniacze wypieków

    Proszek do pieczenia, soda i drożdże to trzy najbardziej popularne składniki wypieków, dzięki którym ciasto rośnie i nabiera odpowiedniej konsystencji. Działanie spulchniające zawdzięczają swoim chemicznym lub naturalnym właściwościom. Jak działają i w jakich wypiekach każdy z nich sprawdza się najlepiej?

  • 2015-12-18 | Komentarze: 0

    Święta last minute - trzy proste przepisy na wyjątkowe specjały

    Gotowanie nie jest Twoją domeną? A może zwyczajnie brakuje Ci czasu na przygotowanie świątecznych potraw? Wspólnie z laureatami programu „Doceń polskie” zapraszamy do przyrządzenia wyjątkowych dań - ich wykonanie nie wymaga dużego nakładu sił i czasu, a smakują wybornie!

  • 2015-02-25 | Komentarze: 0

    Ser żółty – jak zrobić domowym sposobem?

    Ser żółty ceniony jest za aromat i szerokie zastosowanie kulinarne. Dodaje charakteru naszym kanapkom, wzbogaca smak zapiekanek, makaronów i sałatek. Wbrew obiegowej opinii jest też niezwykle wartościowym produktem i powinien znajdować się w naszym codziennym jadłospisie. Na co zwracać uwagę przy jego zakupie i w jaki sposób przygotować go samodzielnie w domu?

  • 2014-12-03 | Komentarze: 0

    Święta z Cykorią - paszteciki z grzybami

    Doskonałe do świątecznego barszczu!

  • 2014-09-08 | Komentarze: 0

    Królowa szarlotek

    Niepozorna z nazwy, lecz z rodowodem ponoć królewskim, ba, nawet francuskim! Na oko niespecjalnie urodziwa, wręcz brzydka. Pełnię swoich zalet ujawnia dopiero wtedy, gdy trafi w ręce wytrawnego amatora słodkich wypieków. Czy rozpoznajesz naszą bohaterkę?

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Kompromis z HELIO jest słodki

    Świąteczna atmosfera kojarzy nam się z domowa kuchnią. To dlatego wspomnienia potraw czy wypieków przygotowywanych przez mamy i babcie zostają w nas na całe życie. Są częścią naszej tożsamości i rodzinnej historii, więc z pieczołowitością próbujemy je odtworzyć już w naszym domu, nie idąc na żadne kompromisy względem smaku potraw.

  • 2012-02-17 | Komentarze: 0

    Produkty Dr. Oetkera nagrodzone przez Panią Domu

    W konkursie „Produkt na medal 2011” organizowanym przez redakcję czasopisma Pani Domu nagrodę otrzymały produkty Żelfix 2:1 oraz Drożdże instant firmy Dr. Oetker. Plebiscyt miał na celu wyłonienie produktów najlepszej jakości, ułatwiając wybór polskim gospodyniom.

  • 2011-09-14 | Komentarze: 0

    Kawowy Savoir Vivre

    O sposobach przygotowania kawy napisano niejedną książkę. Ten kojarzony ze słoneczną Italią napój, ma swoich zwolenników na całym świecie. Dzięki temu włoska „mała czarna” doczekała się wielu odmian. Jednak jedna rzecz pozostaje niezmienna - zasady jej podawania.

  • 2010-12-07 | Komentarze: 0

    Müllermilk American Brownie – seria limitowana

    Müllermilk o smaku legendarnego, czekoladowego ciasta American Brownie to nowość firmy Müller. To jedyny taki smak na polskim rynku. Wielbiciele brownie mogą kupić najnowszy smak mleka już od listopada 2010 roku w dobrych sklepach.

  • 2010-10-25 | Komentarze: 0

    Poznaj prawdziwy smak Francji - skosztuj najznakomitszych serów!

    Od 1.10.2010 r. Candia Polska na mocy umowy z firmą BONGRAIN EXPORT OVERSEAS przejęła dystrybucję znanych francuskich serów, takich jak: Rambol, Bresse Bleu, Saint Agur, P'tit Louis i innych.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »