Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Jus

Liczba znalezionych wiadomości: 38

  • 2015-09-10 | Komentarze: 0

    Nowa odsłona kampanii marki Grześki

    28 sierpnia marka Grześki wystartowała z kolejną odsłoną aktywności marketingowych, opartych na haśle Dziecku odmówisz?. Działania potrwają do końca roku i obejmą telewizję, Internet, emisje spotów w sieci kin Multikino oraz branding paczkomatów firmy InPost.

  • 2015-03-25 | Komentarze: 0

    Koncepcja Just-in-time w firmie Sertop

    Współczesne zmiany na rynku wymuszają na producentach efektywne planowanie oraz kontrolowanie przepływu materiałów na wszystkich etapach produkcji. Jedną z metod poprawiających elastyczność w tej dziedzinie jest koncepcja Just-in-time, pozwalająca zsynchronizować wielkość zapasów surowców, wyrobów gotowych a nawet materiałów technicznych.

  • 2014-05-13 | Komentarze: 0

    Relacja z debaty "Czy Polacy tolerują konserwanty"

    Temat konserwantów to zagadnienie powracające, ale wciąż mało znane. Czym tak naprawdę są konserwanty i jaki jest cel ich użycia w produktach spożywczych? Czy spożywanie produktów z konserwantami ma wpływ na organizm dzieci i dorosłych? Jak chronić się przed produktami zawierającymi substancje konserwujące? Na te i inne pytania odpowiadali podczas debaty "Czy Polacy tolerują konserwanty" eksperci z takich dziedzin jak dietetyka i żywienie: dr Agnieszka Jarosz (Instytut Żywności i Żywienia) oraz dr Małgorzata Ziarno (SGGW), psychologia – dr Justyna Korzeniewska (Centrum Zdrowia Dziecka), badania opinii – Łukasz Bielewicz (Millward Brown), a także Magdalena Kumorek – polska aktorka i mama dwójki dzieci.

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    Zespołowe Mistrzostwa Młodych Cukierników i Piekarzy, SweetTARGi 2014

    Zakończyły się V targi branżowe SweetTARGi w Katowicach. Wraz z zakończeniem targów do historii przeszła również kolejna edycja Zespołowych Mistrzostw Młodych Cukierników i Piekarzy.

  • 2013-11-25 | Komentarze: 0

    Sedar doceniony!

    Filet z Kurczaka Zagrodowego produkowany przez należącą do Grupy Drosed firmę Sedar został uhonorowany prestiżowym certyfikatem Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Niezależni eksperci wysoko ocenili jego smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny.

  • 2013-08-21 | Komentarze: 0

    Tradycyjne Rarytasy od Drosed

    Drosed, Specjalista od drobiu, rozbudowuje swoją ofertę pasztetów. W sklepach, obok Pasztetu Podlaskiego pojawiły się Tradycyjne Rarytasy. Powstałe na bazie wyłącznie pełnowartościowego mięsa trzy tradycyjne smaki - Smarowidło Szlachetne, Pasztet Wyborny i z Gęsią – są dostępne w nowoczesnym opakowaniu – słoiczku z nakrętką, który pozwoli na dłużej zachować wyjątkową konsystencję pasztetów.

  • 2013-04-24 | Komentarze: 0

    Najnowszy raport o grillowych zwyczajach!

    Ponad 80 proc. badanych wskazało, że na ich „majówkowym” grillu znajdzie się tradycyjna kiełbasa – wynika z danych firmy MOSSO. Popularne są także karkówka, szaszłyki, drób, kaszanka oraz ryby. Wśród dodatków prym wiodą ketchup i musztarda.

  • 2012-11-29 | Komentarze: 0

    Świąteczne promocje Primo Gusto i Melissa

    Z myślą o nadchodzących Świętach Bożego Narodzenia oraz Nowym Roku firma Atlanta A.M., czołowy dystrybutor śródziemnomorskich produktów spożywczych, przygotował specjalne promocje popularnych wśród Klientów produktów: makaronów marki Primo Gusto oraz oliwek i oliw marki Melissa. Akcja świąteczna trwać będzie w sieciach detalicznych w dniach 1-31 grudnia br.

  • 2012-04-03 | Komentarze: 0

    Rozpoczyna się kampania wizerunkowa marki Żywiec

    Legendarna marka polskiego piwa premium – Żywiec, prezentuje swoje niezaprzeczalne atrybuty. Właśnie rozpoczyna się kampania telewizyjna, w której wszyscy miłośnicy złocistego trunku z Żywca odnajdą najwspanialsze wartości i cechy doskonałego piwa warzonego od przeszło 156 lat.

  • 2012-03-16 | Komentarze: 0

    Targi SweetTARG zakończone sukcesem

    Zakończyła się III edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2012. Na ponad 3 tys. powierzchni wystawienniczej mogliśmy zobaczyć ponad 70 specjalistów słodkich i piekarniczych branż, którzy prezentowali nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania wykorzystywane w produkcji wyrobów i artykułów cukierniczych, lodów i wielorakiego pieczywa.

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »