Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Jaros

Liczba znalezionych wiadomości: 97

  • 2018-10-09 | Komentarze: 0

    Marka Lay’s ruszyła z nowym konkursem – do wygrania aż 490 nagród o łącznej wartości prawie pół miliona złotych, w tym codziennie iPhone 8.

    Rozpoczął się konkurs marki Lay’s pod hasłem „Które Lay’s dziś wybierasz?”, w ramach którego konsumenci mają szansę codziennie wygrać nagrodę główną – iPhone 8 oraz inne atrakcyjne nagrody. Konkurs potrwa do 9 grudnia br. i został podzielony na 5 dwutygodniowych etapów, które odwołują się do skojarzeń nawiązujących do linii Lay’s m.in. wspólnego imprezowania czy męskich spotkań. W każdym etapie pojawia się nowe pytanie konkursowe i inny zestaw nagród do zdobycia.

  • 2017-10-13 | Komentarze: 0

    Zdrowe smarowanie bez tłuszczów trans

    Trend zdrowego odżywiania się jest coraz popularniejszy. Polacy chcą wybierać produkty najwyższej jakości i – między innymi – uważać na tłuszcze trans. W odpowiedzi na tę potrzebę i w trosce o zdrowie, ZT „Kruszwica” S.A. oferuje gamę produktów do smarowania pieczywa, bogatych w nienasycone kwasy tłuszczowe i praktycznie nie zawierające izomerów trans.

  • 2015-04-08 | Komentarze: 0

    Polski Kongres Rolnictwa - konferencja w Łodzi zwieńczy I edycję cyklu spotkań

    Polski Kongres Rolnictwa, cykl dziesięciu spotkań poruszających problematykę branży rolnej i rolno-spożywczej w Polsce, dobiega końca. Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Przed uczestnikami ostatnia możliwość do wspólnej debaty. Dziesiąta konferencja PKR odbędzie się 13 kwietnia w Łodzi.

  • 2015-01-28 | Komentarze: 0

    Tajemnice marynowania

    Potrawy z mięsa czerwonego, drobiu bądź ryby nie mogą obyć się bez odpowiednio dobranych przypraw. Różne ich kombinacje tworzą marynaty – dodatki, od których w dużym stopniu zależy końcowy efekt kulinarny. Jak przygotować najlepszą marynatę? Jakich błędów nie popełniać? Oto kilka wskazówek.

  • 2014-12-29 | Komentarze: 0

    Kawa na ławę, czyli zimowe oblicza kawy

    Mieszkańcy Ziemi rocznie wypijają 400 miliardów filiżanek kawy. Każdy z nas ma ulubione sposoby przyrządzania tego napoju. Urozmaicamy ją mlekiem, śmietanką, lodami, przyprawami, syropami smakowymi czy alkoholem. Wystarczy odrobina wyobraźni i wyczucia smaku. O jakich dodatkach kawowych należy pomyśleć zimą i jak wpływają one na jej smak?

  • 2014-11-14 | Komentarze: 0

    Artykuły z godłem „Doceń polskie” na targach HORECA w Krakowie

    7 listopada bieżącego roku zakończyły się 22. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA. Podczas trzydniowego wydarzenia swoje wyroby zaprezentowało ponad 330 wystawców z całego świata. Uczestnicy targów mieli okazję przekonać się m.in. o walorach produktów nagrodzonych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. W gronie wystawców znaleźli się bowiem laureaci tego programu promującego rodzime artykuły spożywcze najwyższej jakości.

  • 2014-10-29 | Komentarze: 0

    Jesień sezonem kasztanów!

  • 2014-09-17 | Komentarze: 0

    Wykwintne przekąski kuchni śródziemnomorskiej

    Krewetki, ostrygi i małże coraz częściej goszczą na naszych stołach. Wykwintne w smaku i bardzo zdrowe morskie rarytasy wbrew pozorom nie są trudne do przyrządzenia. Sprawdzą się jako przekąski na przyjęciach, romantycznej kolacji i z pewnością zachwycą smakiem gości. Jak w 5 minut przygotować z nich smaczną i ekskluzywną przystawkę?

  • 2014-08-11 | Komentarze: 0

    Chłodnik – król letnich stołów

    Chłodnik jest idealnym pomysłem na posiłek w upalny dzień. Orzeźwia, chłodzi i świetnie gasi pragnienie. Przyrządzony z surowych warzyw i owoców, dostarczy dawki sycącego błonnika i witamin. Podany bezpośrednio po wyjęciu z lodówki będzie pożywnym wytchnieniem od panującego skwaru.

  • 2014-07-17 | Komentarze: 0

    Koniec z nudą na talerzu

    Jedzenie to sztuka i ogromna przyjemność. Nie bez powodu w tak wielu kulturach posiłki są najważniejszym momentem dnia, chwilą celebrowaną i obudowaną w rytuały. Jak jednak możemy się nimi cieszyć, gdy mamy wrażenie, że cały czas jemy to samo? Nawet stołując poza domem, trudno uniknąć monotonii. Większość lokali serwuje przecież albo tradycyjne polskie dania, albo kuchnię japońską czy indyjską. To dobre przez jakiś czas – później zaczynamy szukać nowych smaków. Co robić, aby uciec od nudy?

Strona 1 z 10
 1  2  3  4  5  6  ...  10   następna »