Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: Dan

Liczba znalezionych wiadomości: 1868

  • 2016-03-22 | Komentarze: 3

    Najważniejsza impreza w branży opakowań już w kwietniu! 8. Międzynarodowe Targi Opakowań Packaging Innovations

    Setki czołowych firm z Polski i zagranicy, uznani eksperci, najzdolniejsi młodzi projektanci, goście specjalni oraz tysiące uczestników, poszukujących najlepszych opakowań na rynku i innowacyjnych rozwiązań. Dwie hale wystawiennicze, dwa razy więcej atrakcji – tak w telegraficznym skrócie wygląda zbliżająca się edycja największego i najważniejszego wiosennego wydarzenia branży opakowań w tej części Europy, czyli 8. Międzynarodowych Targów Opakowań Packaging Innovations, które odbędą się w EXPO XXI Warszawa w dniach 12-13 kwietnia.

  • 2016-01-26 | Komentarze: 0

    Wielkanoc po Chrzanowsku

    Wielkanoc kojarzymy głównie z koszyczkiem ze święconką i chyba najbardziej obfitym śniadaniem w roku, które rozpoczynamy się od zjedzenia poświęconych pokarmów. Zawartość koszyczka i podawane potrawy mogą się różnić w zależności od tradycji danego regionu. Jednak w każdym zakątku Polski na świątecznych stołach zawsze znajdziemy jajka, chrzan, chleb i pyszne wędliny. Wędliny w koszyczku wielkanocnym zgodnie z tradycją symbolizują płodność, zdrowie i dostatek.

  • 2015-12-23 | Komentarze: 0

    Barszcz z uszkami odchodzi do lamusa? Nowe oblicze wigilijnego stołu

    Krem z buraczków z kozim serem, sushi czy pierogi z dynią to nie tylko pozycje z menu dobrej restauracji, ale też potrawy, które serwowane są obecnie na…wigilijnym stole.

  • 2015-12-21 | Komentarze: 0

    Sylwester i Nowy Rok z kuchniami świata!

    Na Sylwestra świetnie sprawdzą się dania, które możemy przygotować przed przyjściem gości, dzięki temu w trakcie imprezy nie będziemy musieli spędzać czasu w kuchni. Idealnie byłoby, gdyby następnego dnia można było je podać na noworoczny obiad, bo kto 1 stycznia ma siłę na gotowanie…? Chrzanowska Manufaktura Wędlin, której wyroby doskonale sprawdzają się w klasycznych daniach wielu kuchni świata przygotowała na ten czas dwa oryginalne przepisy na dania jednogarnkowe. Pierwszym z nich jest Quiche lorraine z Szynką Kruchą z Chrzanowa, a druga propozycja to Ryż po meksykańsku z Kiełbasą Kruchą z Chrzanowa. Z tymi przepisami poradzą sobie nawet niezbyt wprawieni kucharze. Smacznego!

  • 2015-12-18 | Komentarze: 0

    Święta last minute - trzy proste przepisy na wyjątkowe specjały

    Gotowanie nie jest Twoją domeną? A może zwyczajnie brakuje Ci czasu na przygotowanie świątecznych potraw? Wspólnie z laureatami programu „Doceń polskie” zapraszamy do przyrządzenia wyjątkowych dań - ich wykonanie nie wymaga dużego nakładu sił i czasu, a smakują wybornie!

  • 2015-12-04 | Komentarze: 0

    Świąteczne inspiracje kulinarne czyli szybkie i pyszne przepisy od Szefa Kuchni Tomasza Królikowskiego i Jolanty Kwaśniewskiej

    Zbliżające się Święta to okazja by nieco zwolnić tempo i spotkać się przy wspólnym stole. Świetną alternatywą dla tradycyjnych potraw świątecznych mogą być propozycje z najnowszej książki Fundacji Jolanty Kwaśniewskiej „Porozumienia bez barier” „Jedz zdrowo, ćwicz z głową, żyj szczęśliwie!”.

  • 2015-09-17 | Komentarze: 0

    Węgierski gulasz z polską kiełbasą!

    Wyroby Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin doskonale sprawdzają się w klasycznych przepisach na dania wielu kuchni świata. W we wrześniu polecamy pyszny gulasz węgierski z dodatkiem Kiełbasy Myśliwskiej Suchej z szynki z Chrzanowa!

  • 2015-08-25 | Komentarze: 0

    NOWOŚĆ! Kwitnący smak Orientu – Ryż Jaśminowy marki Britta

    Natura najbujniej rozwija się latem, i to właśnie wtedy możemy do woli korzystać ze świeżych, sezonowych produktów. Niemniej gdy zależy nam, aby nasze menu rozkwitało bogactwem aromatów bez względu na porę roku, najlepszym z możliwych wyborów jest Ryż Jaśminowy marki Britta, który teraz dostępy jest również w zupełnie nowym opakowaniu. Ten niezwykle delikatny specjał o subtelnej kwiatowej nucie zaspokoi nasz apetyt oraz ukoi zmysły, zamieniając nawet najprostsze danie w wyjątkową i prawdziwie egzotyczną ucztę.

  • 2015-08-20 | Komentarze: 0

    Jakość i tradycja w służbie podniebieniu – Kiełbasa krakowska podsuszana z linii Natura firmy Nove

    Mało kto wie, że tradycja wyrobu kiełbasy krakowskiej sięga początków XIX wieku. Niemniej wraz z upływem pokoleń ulepszony został nie tylko skład, ale i metody produkcji tego docenianego przysmaku. Doskonałym przykładem klasycznego specjału o udoskonalonej recepturze jest Kiełbasa krakowska podsuszana z linii Natura firmy Nove, która zachwyca niepowtarzalnym i naturalnym smakiem wędlin w najczystszej postaci.

  • 2015-06-24 | Komentarze: 0

    Garnki ze stali nierdzewnej

    Co jak co, ale wyobrażenie sobie jakiejkolwiek kuchni bez garnków to jak wyobrażenie sobie szewca bez butów, skoczka narciarskiego bez nart czy kierowcy wyścigowego bez samochodu.

Strona 1 z 187
 1  2  3  4  5  6  ...  187   następna »