Wyniki wyszukiwania dla frazy: Badania Rynku

Liczba znalezionych wiadomości: 227

  • 2019-04-12 | Komentarze: 0

    McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

    McCormick, globalny lider na rynku przypraw i produktów smakowych, wprowadza do Polski sos FRANK’S RedHot Original oraz jego ostrzejszą wersję, FRANK’S RedHot Xtra Hot. Ten kultowy amerykański sos ostry składa się z prostych składników i pasuje do każdego rodzaju potraw. Premierze towarzyszy kampania Digital podkreślająca uniwersalność zastosowania produktu, pod hasłem „Ostro wchodzi ze wszystkim”.

  • 2018-08-29 | Komentarze: 0

    Dziś upieczemy ciasto, czyli jak kreatywnie spędzić czas z dzieckiem

    Jak często podajesz swojemu dziecku słodycze ze sklepowej półki? Czy nie lepszym rozwiązaniem jest przygotowanie pysznej przekąski we własnym domu? Otwiera to nowe możliwości eksperymentowania w kuchni oraz dostosowywania przepisów do preferencji dziecka.

  • 2015-07-01 | Komentarze: 0

    Kolejni gracze w drużynie OSHEE

    Firma OSHEE Polska podpisała kontrakt z niemieckim klubem piłkarskim Bundesligi - Borussia Dortmund. Umowa obejmuje wykorzystanie wizerunku czołowych graczy BVB oraz wspólną organizację szkółki piłkarskiej dla polskiej młodzieży. W naszych sklepach pojawiła się też limitowana seria popularnych napojów izotonicznych w charakterystycznych, czarno-żółtych barwach klubu. Borussia Dortmund jest drugim europejskim zespołem piłkarskim, z którym lider na rynku izotoników nawiązał współpracę.

  • 2015-04-01 | Komentarze: 0

    Złote jajo polskiej gospodarki – branża drobiarska

    Mimo rosyjskiego embarga nałożonego w zeszłym roku między innymi na drób i jaja, polska branża drobiarska ma się całkiem dobrze i nic nie wskazuje na to, aby miało się coś zmienić. Polscy producenci coraz częściej i chętniej handlują z zagranicznymi partnerami, a zamknięcie rynku rosyjskiego tylko nasiliło tę tendencję.

  • 2015-03-05 | Komentarze: 0

    Wegetarianizm i jego odmiany

    Wegetarianizm to nie tylko sposób odżywiania się, ale też styl życia. Poznaj jego odmiany i wypróbuj oryginalny przepis na wegetariański specjał autorstwa Zbigniewa Kurleto - mistrza kuchni, członka Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz eksperta Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

  • 2014-12-15 | Komentarze: 0

    Klasyka na nowo. Świąteczne propozycje Mirka Drewniaka

    W okresie świątecznym szczególną wagę przywiązujemy do tradycji; pielęgnujemy obrzędy związane z Bożym Narodzeniem, a naszym bliskim podajemy zwyczajowe potrawy. Mirek Drewniak, mistrz kuchni i ekspert programu „Doceń polskie” proponuje, aby klasykę zinterpretować na nowo i korzystając z tradycyjnych, polskich składników przyrządzić świąteczne potrawy w nowej odsłonie.

  • 2014-10-24 | Komentarze: 0

    Bezpłatne seminaria na Targach SyMas i Maintenance

    Zapraszamy na bezpłatne seminaria learnShops™, które odbędą się w ramach Targów Obróbki, Magazynowania, Transportu i Logistyki Materiałów Sypkich i Masowych SyMas oraz Targów Utrzymania Ruchu, Planowania i Optymalizacji Produkcji MAINTENANCE w dniach 29-30 października 2014 w EXPO Kraków.

  • 2014-07-15 | Komentarze: 0

    Cydr? Na zdrowie!

    Angielskie powiedzenie „a cider a day keeps the doctor away” zdaje się mieć potwierdzenie u ekspertów od żywienia. Cydr zyskujący coraz większą popularność w Polsce jest źródłem nie tylko nowych doznań smakowych, ale również pozytywnie wpływa na zdrowie.

  • 2014-05-21 | Komentarze: 0

    SIAL 2014 - wyjątkowy jubileusz!

    Międzynarodowe Targi Produktów Rolno-Spożywczych

  • 2014-05-19 | Komentarze: 0

    Rodzina przy stole – czy posiłki w gronie najbliższych to już mit?

    Zaledwie 4 na 10 rodzin zasiada razem do stołu każdego dnia. Zazwyczaj poświęcają sobie tylko 30 minut. Tradycja codziennego jedzenia posiłków w gronie bliskich odchodzi do lamusa, a wraz z nią nasze wyobrażenia o idealnej rodzinie.

Strona 1 z 23
 1  2  3  4  5  6  ...  23   następna »