Wyniki wyszukiwania dla frazy: 50

Liczba znalezionych wiadomości: 1475

  • 2022-11-30 | Komentarze: 0

    Mistrzowskie andrzejkowe przyjęcie Sięgnij po produkty z Piątnicy – no bo skąd!

    Andrzejki to doskonała okazja, by celebrować czas ze znajomymi i przygotować coś pysznego. W tym roku, ze względu na odbywające się Mistrzostwa Świata Piłki Nożnej w Katarze, polecamy przekąski, które doskonale sprawdzą się na stole i nadadzą wyjątkowego, mistrzowskiego smaku każdemu spotkaniu!

  • 2022-11-22 | Komentarze: 0

    Więcej roślin, mniej mięsa – zmień swoje nawyki żywieniowe i pomóż planecie

    Eksperci są zgodni – ograniczanie spożycia mięsa to jeden z tych małych kroków, który każdy z nas może zrobić dla dobra Ziemi. Proste zmiany w jadłospisie nie tylko pozytywnie wpłyną na nasze zdrowie, ale także pomogą budować zrównoważony system żywnościowy – pozwalają zachować bioróżnorodność, optymalnie wykorzystywać zasoby, takie jak woda i przeciwdziałać zmianom klimatycznym. W związku z tym warto sobie zadać pytanie, dlaczego kotlet z fasoli jest mniejszym obciążeniem dla planety niż ten z wołowiny?

  • 2022-09-21 | Komentarze: 0

    Raport MSC: Co wiemy o dzikim łososiu?

    Łosoś to ryba dobrze znana zarówno polskim przetwórcom, jak i konsumentom. Na polskim rynku obecny jest głównie łosoś hodowlany, jednak coraz częściej pojawia się także łosoś dziki, poławiany gospodarczo na dużą skalę.

  • 2022-09-13 | Komentarze: 0

    Budowa nowej fabryki PepsiCo w Środzie Śląskiej już na półmetku. Tomasz Bronny zostaje mianowany dyrektorem zakładu.

    Budowa największej i najbardziej zrównoważonej środowiskowo fabryki przekąsek PepsiCo k. Środy Śląskiej przebiega zgodnie z założonym harmonogramem. Na terenie budowy pracuje zespół ok. 300 osób. Minął rok od położenia kamienia węgielnego, a zakład jest w ponad 50% gotowy do oficjalnego otwarcia fabryki, które nastąpi w pierwszym półroczu 2023 r. Powołano także dyrektora zakładu.

  • 2022-08-24 | Komentarze: 0

    Wielka loteria HARIBO „Wygrywaj z radością” – w puli ponad 1000 nagród do wygrania!

    Z okazji 100-lecia Złotych Misiów HARIBO organizuje wielką loterię urodzinową „Wygrywaj z radością”, w której do wygrania są atrakcyjne nagrody. To prawdziwa gratka dla wielbicieli HARIBO!

  • 2022-06-08 | Komentarze: 0

    Razem dla Oceanów – co możesz zrobić, by chronić płuca naszej planety?

    Życie na Ziemi nie mogłoby istnieć bez mórz i oceanów, które zajmują ponad 70% powierzchni naszej planety. To one regulują klimat, dostarczają nam potrzebny do oddychania tlen, są domem dla tysięcy różnych gatunków zwierząt i roślin. Ponadto są ważnym źródłem białka dla ponad 3 miliardów ludzi i zapewniają pracę ponad 200 mln osób. Dbając o oceany, dbamy o nas samych!

  • 2022-06-02 | Komentarze: 0

    Kup produkt Rio Mare i wygraj spotkanie z oceanem!

    Marka Rio Mare zaprasza konsumentów do udziału w niezwykłym konkursie. Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody - w tym dwa bony wakacyjne, każdy o wartości 15 000 zł.

  • 2021-10-18 | Komentarze: 0

    W bezmięsnej odsłonie - pysznie i zdrowo z Appetitą

    Diety wegańska oraz wegetariańska szturmem zdobywają świat. Ograniczanie spożywania mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego to już nie tylko moda, ale globalny trend. Wbrew popularnej niegdyś opinii, jarskie posiłki wcale nie muszą być nudne i bez smaku. Marka Appetita przedstawia kilka porad oraz przepisów, dzięki którym nawet zatwardziali wielbiciele schabowych będą zadowoleni i… najedzeni!

  • 2021-03-23 | Komentarze: 2

    Koral wprowadza pierwsze w Polsce lody stworzone z Youtuberami!

    Koral, polski producent lodów, w nowym sezonie przygotował prawdziwą niespodziankę dla swoich konsumentów. Wspólnie z najpopularniejszymi w Polsce Youtuber’ami, prowadzącymi kanał „Ekipa”, stworzył sorbetową linię lodów pod tą samą nazwą, która właśnie miała swoją premierę na kanale lidera Ekipy - Friza.

  • 2021-01-20 | Komentarze: 0

    Société Progré: Producent regionalnych wyrobów z mięsa rozwija produkcję z Ishida

    Ishida zaprojektowała naważarkę wielogłowicową z podajnikami spiralnymi pod indywidualne wymagania producenta delikatnych produktów mięsnych. Dzięki temu rozwiązaniu, Société Progré o 30% zwiększył wydajność produkcyjną i spodziewa się dalszego wzrostu.

Strona 1 z 148
 1  2  3  4  5  6  ...  148   następna »