Wyniki wyszukiwania dla frazy: 196

Liczba znalezionych wiadomości: 72

  • 2015-01-20 | Komentarze: 0

    Święto Babci i Dziadka. Pomysł na prezent last minute

    Wielkimi krokami zbliżają się Dni Babci i Dziadka. Nie masz pomysłu na prezent dla swoich bliskich? Znajdziesz go w... sklepie spożywczym. Smaczny podarek pełen wartości odżywczych z pewnością wywoła uśmiech na twarzach dziadków.

  • 2014-12-19 | Komentarze: 0

    Złota Kolekcja pralin marki Solidarność

    Złota Kolekcja to nowa linia marki Solidarność. Praliny Śliwka Nałęczowska w czekoladzie, Złoty Orzech i Złota Wiśnia są dostępne w eleganckich, nowoczesnych opakowaniach, podkreślających ich wysoką jakość.

  • 2014-05-21 | Komentarze: 0

    SIAL 2014 - wyjątkowy jubileusz!

    Międzynarodowe Targi Produktów Rolno-Spożywczych

  • 2013-06-27 | Komentarze: 0

    Co jeść latem?

    Zupa z młodych jarzyn z lanymi kluskami, stek wołowy z rusztu, ziemniaki z wody, kalafior, sałatka z młodych buraków na liściach sałaty, pianka truskawkowa - to jedna z obiadowych propozycji na sezon letni pochodząca z książki „Kuchnia polska”, Państwowego Wydawnictwa Ekonomicznego. Od wydania tego poradnika minęło blisko pół wieku. Mimo upływu czasu wciąż aktualna pozostaje jednak kwestia doboru menu na upalne dni.

  • 2013-05-17 | Komentarze: 0

    Barefoot rozpoczyna współpracę z Fundacją Nasza Ziemia

    Marka win Barefoot przyjęła nową strategię rozwoju na rok 2013. Zakłada ona zaangażowanie w wieloletnią współpracę m.in. z: organizacjami charytatywnymi, lokalnymi społecznościami, sektorem NGO oraz udział w wydarzeniach kulturalnych, ekologicznych i artystycznych.

  • 2013-02-25 | Komentarze: 0

    Grycan, pokoleniowe lody...

    106 Lodziarni Firmowych na terenie całej Polski, ponad 60 smaków w portfolio, sezonowe desery, wyborna kawa i niezmienna od lat pozycja lidera w branży lodowej. Elżbieta i Zbigniew Grycanowie osiągnęli dużo i nie zamierzają osiąść na laurach. Na sezon 2013 zaplanowali kolejne niespodzianki dla wielbicieli lodowych przysmaków.

  • 2012-04-30 | Komentarze: 0

    We własnej osobie, czyli Tuńczyk w sosie własnym marki Rio Mare

    Jestem zdrowy, praktyczny w kuchni, smaczny i lekkostrawny. Stanowię doskonałe źródło białka, witamin, fosforu, jodu a także NNKT, czyli niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych. Zachwalają mnie zatem dietetycy, uwielbiają kucharze oraz zajadają sportowcy. Co więcej, dobrą opinią cieszę się wśród dzieci i młodzieży. Oto ja, czyli Tuńczyk w sosie własnym marki Rio Mare, idealny do lekkich przekąsek i rozbudowanych dań głównych.

  • 2012-04-16 | Komentarze: 0

    Tuńczyk na widelcu, czyli co o tuńczyku z puszki wiedzieć powinniśmy

    We Włoszech tuńczyk z puszki jest jednym z głównych produktów na listach zakupów. Włosi cenią bowiem zarówno jego smak, uniwersalne zastosowanie, jak i właściwości zdrowotne. Wiedzą również, o czym należy pamiętać przy wyborze puszki z tuńczykiem. Ich sekret poznał szef kuchni restauracji Papa Giuseppe we Wrocławiu, Łukasz Karp, który na co dzień serwuje gościom restauracji dania kuchni włoskiej.

  • 2012-04-04 | Komentarze: 0

    BIOERG - mija rok na giełdzie

    Sprzedaż zrealizowana spółki BIOERG SA w IV kwartale 2011 wyniosła 202 tys. zł., podczas gdy w tym samym okresie 2010 r. było to jedynie 67 tys. zł. Spółka wypracowała też zysk netto za cały 2011 r. w wysokości 196 tys. zł., gdzie rok wcześniej wyniósł on zaledwie 9 tys. zł.

  • 2012-03-28 | Komentarze: 0

    Prawdziwie włoski smak, czyli Tuńczyk w oliwie z oliwek marki Rio Mare

    Od kilkudziesięciu lat, Tuńczyk w oliwie z oliwek marki Rio Mare stanowi ulubiony przysmak włoskich rodzin. Dlaczego? Odpowiedź jest bardzo prosta. Włosi po prostu wiedzą co smaczne - wystarczy spojrzeć do menu włoskich restauracji. I chociaż o gustach się nie dyskutuje, w przypadku wyboru artykułów spożywczych warto zdać się na dobry smak mieszkańców Półwyspu Apenińskiego.

Strona 1 z 8
 1  2  3  4  5  6  ...  8   następna »