Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: święta wielkanocne

Liczba znalezionych wiadomości: 61

  • 2018-03-21 | Komentarze: 0

    WIELKANOC z wędlinami Hańderek

    Wielkanoc to wyjątkowy świąteczny czas, kiedy na stole musi być obficie. Po długiej nieobecności powracają na nie jaja zdobione różnymi technikami oraz przede wszystkim mięsa w przeróżniej odsłonie. Podwędzane, naturalne o tradycyjnym smaku, wykonane z najlepszej polskiej wieprzowiny szynki i kiełbasy marki Hańderek wzbogacą wielkanocne ucztowanie. A czy Ty już wybrałeś swoje ulubione wędliny z szerokiej oferty?

  • 2016-01-26 | Komentarze: 0

    Kolejne Święta za pasem

    Tegoroczne Święta Wielkanocne przypadają dość wcześnie, bo już 27 marca i dlatego większość sieci handlowych kończy już przygotowania do tego gorącego okresu. Których produktów nie powinno zabraknąć na sklepowych półkach? Na to pytanie odpowiada Jerzy Kurowski, dyrektor ds. sprzedaży i marketingu Cykoria S.A.

  • 2015-04-12 | Komentarze: 0

    Jak wybierać wędliniarskie rarytasy? Czym świąteczna oferta bogata?

    Nadchodzące Święta Wielkiej Nocy, to czas biesiadowania przy suto zastawionym stole. Naturalnie wędzone wędliny, zawierające tylko mięso, to rarytasy którymi pragniemy ugościć naszych bliskich. Jak w gąszczu półek i mnogości dostępnych produktów odnaleźć te najsmaczniejsze, przypominające nam smaki i aromaty z dzieciństwa? Nasz poradnik podpowiada, jak szybko i skutecznie ocenić jakość oferowanych nam wędlin.

  • 2014-04-18 | Komentarze: 0

    Wielkanocne wypieki z bakaliami Siesta

    Mazurki i drożdżowe baby to obowiązkowe elementy świątecznej tradycji, a ciasto w święconce symbolizuje doskonałość oraz dobrobyt. Dzięki bakaliom Siesta przygotowanie wielkanocnych wypieków będzie prawdziwą przyjemnością.

  • 2014-04-18 | Komentarze: 0

    Do święconki i na wielkanocny stół – pamiętajmy o chrzanie!

    Chrzan jest jednym z nieodłącznych elementów wielkanocnej tradycji – obecny w święconce symbolizuje siłę witalną, którą ma nam zapewnić na cały rok. Staropolski zwyczaj głosi, że przed świątecznym śniadaniem należy spożyć go na czczo, a następnie trzy razy chuchnąć w komin, by móc objadać się bezkarnie!

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Ale jaja, czyli czego nie wiesz o jajku

    Jajko - podstawowy składnik setek potraw, a przy tym prawdziwa skarbnica witamin, składników mineralnych i… ciekawostek. Przygotuj się do Wielkanocy i sprawdź, czy wiesz o nim wszystko.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Kompromis z HELIO jest słodki

    Świąteczna atmosfera kojarzy nam się z domowa kuchnią. To dlatego wspomnienia potraw czy wypieków przygotowywanych przez mamy i babcie zostają w nas na całe życie. Są częścią naszej tożsamości i rodzinnej historii, więc z pieczołowitością próbujemy je odtworzyć już w naszym domu, nie idąc na żadne kompromisy względem smaku potraw.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Śniadanie – nie tylko od święta

    Już niedługo zasiądziemy do uroczystego śniadania wielkanocnego, które jest jedną z najważniejszych polskich tradycji. Wspólnemu ucztowaniu, które trwa nawet klika godzin, towarzyszą rodzinne zabawy, wróżby i zwyczaje ludowe. Czy da się przenieść magię tego czasu do codziennego życia?

  • 2014-04-14 | Komentarze: 0

    Święta pachnące Naturą

    Święta Wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami. To doskonała okazja, by pochwalić się przed bliskimi naszymi kulinarnymi umiejętnościami. Jednak żadne, przygotowane nawet z największym zaangażowaniem danie nie zachwyci, jeśli nie zadbamy o wybór odpowiednich produktów. W przygotowaniu świątecznych specjałów pomocne będą produkty z linii Natura firmy Nove, które produkowane są bez dodatku środków chemicznych: barwników, fosforanów, sztucznych konserwantów i przeciwutleniaczy.

  • 2014-04-11 | Komentarze: 0

    Złote jaja polskiego eksportu

    Okres Wielkanocy to czas wzmożonej konsumpcji mięsa i jaj. Jak się okazuje, polscy producenci są przygotowani na tę nadwyżkę. Nadchodzący czas Świąt sprzyja więc pytaniom o kondycję polskiej branży spożywczej i mięsnej. Polska zajmuje 6. miejsce w rankingu europejskich producentów jaj, co daje nam 8-procentowy udział w całym, unijnym rynku. Natomiast w sektorze mięsnym można zaobserwować nieznaczny wzrost.

Strona 1 z 7
 1  2  3  4  5  6  ...  7   następna »