Webinaria dla branży spożywczej

2014-03-17

Serwis Decyzje IT zaprasza do uczestnictwa w webinariach kierowanych do branży spożywczej. Tematy, które będą poruszane to:

1. Rozliczenia produkcji 21 marca 2014, godz 10:00  - zarejestruj się
2. Identyfikowalności, jakości i wyceny partii surowców i produktów 11 kwietnia 2014, godz 10:00 - zarejestruj się
3. Ewidencji surowców i produktów w podwójnych jednostkach miary (np. sztuki i kg) 25 kwietnia 2014, godz.10:00 - zarejestruj się

Udział w spotkaniach online jest bezpłatny. Więcej informacji na stronie http://decyzje-it.pl/webinaria.html

Źródło: decyzje-IT.pl





Aktualności

2020-05-27 12:17:37 | Komentarze: 0

Żywiec Zdrój z nutą owoców ZERO CUKRU – nowość w ofercie produktów smakowych marki

W kwietniu br. na rynku pojawiła się nowość w ofercie smakowej od Żywiec Zdrój – Żywiec Zdrój z nutą owoców ZERO CUKRU. Produkt ten to połączenie krystalicznej, górskiej wody źródlanej z naturalnymi aromatami, bez cukru i kalorii. Nowość skierowana jest do osób poszukujących produktów o wyrazistym, słodkim smaku, a jednocześnie wybierających produkty bez kalorii. Żywiec Zdrój z nutą owoców ZERO CUKRU dostępny jest w regularnej sprzedaży w trzech wariantach smakowych – truskawki, cytryny i arbuza.

Illy stawia na naważarki od Ishida

„Elfy same w domu” – świąteczna kampania Pepsi w niezwykłej odsłonie!

Inspekcja x-ray: Jaki system wybrać do pakowania dnej żywności?

Wyzwanie Smaku Pepsi – gorące weekendy pełne smaku i dobrej zabawy

Muzyka Smakuje Lepiej z Lay’s - zabierz paczkę na festiwal! Pierwsza muzyczna kampania marki Lay’s

Marka Lay’s ruszyła z nowym konkursem – do wygrania aż 490 nagród o łącznej wartości prawie pół miliona złotych, w tym codziennie iPhone 8.

Zdrowe smarowanie bez tłuszczów trans

Żyj kolorowo! Lubelska w nowej odsłonie!

Targi Technologii Spożywczych Warsaw Food Tech 2017