Sok buraczkowo-jabłkowy Marwit. Idealny na Święta!

2018-12-21

Zawarty w soku buraczkowo-jabłkowym potas pomaga w funkcjonowaniu mięśni oraz w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.

Poza dbaniem o krążenie, sok ten, głównie dzięki zawartości buraka, jest silnym przeciwutleniaczem, a więc działa przeciwwirusowo, a nawet przeciwnowotworowo!
Sam kolor bordowy w koloroterapii polecany jest osobom cierpiącym na przewlekłe zmęczenie i apatię. A to dlatego, że rozgrzewa, podnosi witalność oraz pobudza do działania. Poza tym uważany jest za jedną z najbardziej eleganckich i zmysłowych barw.

Sok buraczkowo-jabłkowy
Pojemność: 250 ml

Skład: Sok z buraczka 80%, sok z jabłka 20%. Surowy sok ze świeżo obranych buraczków z dodatkiem jabłka. Naturalnie mętny, o naturalnej barwie, niepasteryzowany, niesłodzony.

Wartości odżywcze w 100 ml
• Wartość energetyczna: 213 kJ/50 kcal
• Witaminy: Potas 243 mg
• Tłuszcz: 0,1 g
• Węglowodany: 11,5 g
• Białko: 0,8 g




2019-07-11 10:21:24 | Komentarze: 0

Wyzwanie Smaku Pepsi – gorące weekendy pełne smaku i dobrej zabawy

Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwania Smaku Pepsi, znanego i lubianego cyklu weekendowych letnich wydarzeń, uczestnicy będą mogli dokonać wyboru preferowanego napoju typu cola, cieszyć się znakomitym i różnorodnym jedzeniem serwowanym przez foodtrucki FeelGoodFood, a także dobrze się bawić, korzystając z atrakcji przygotowanych przez organizatorów. Wśród nich będzie możliwość spotkania popularnych influencerów: Lary Gessler, Marty Wierzbickiej, Adama Wiejaka oraz Jakoba Kosela. Cykl weekendów pełnych smaku i zabawy rozpocznie się już 20-21 lipca 2019 roku od wydarzenia w chorzowskim Parku Śląskim.

Muzyka Smakuje Lepiej z Lay’s - zabierz paczkę na festiwal! Pierwsza muzyczna kampania marki Lay’s

Wyzwanie Smaku Pepsi już niebawem rusza w Polskę. Pozytywne emocje zapewnią znani i lubiani influencerzy

Flavour Forecast, czyli najnowsze trendy smakowe na drugi kwartał 2019r, wg ekspertów McCormick

McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

Przysmak na wielkanocny stół: Aromatyczna szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol

Akademickie 5 minut na obiad

Ugotowani. Jak połączyć pracę zdalną z opieką nad dzieckiem

Ishida wypuszcza specjalistyczne naważarki wielogłowicowe

Nowość! Warzywne jest pożywne – linia warzywnych pasztetów „Dziarskie Jarskie” dla wegetarian od marki Pekpol