Przysmak na wielkanocny stół: Aromatyczna szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol

2019-03-27

Peklowana szynka w zalewie z dodatkiem mieszanki naturalnych przypraw z linii „Kurpiowskie specjały" marki ZM Pekpol nie zawiera glutenu, glutaminianu sodu, fosforanów dodanych i sztucznych przeciwutleniaczy. To prawdziwy rarytas dla miłośników wędlin.

Szynka „Kurpiowskie Specjały” powstała z najwyższej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem wyłącznie soli peklującej. Piękny kolor i wyborny smak wędzonki zawdzięcza metodom produkcji zaczerpniętym z tradycji kurpiowskiego regionu, jak peklowanie w zalewie z dodatkiem jałowca i naturalnych przypraw. Szynka jest wyjątkowo soczysta i krucha, a jej walory smakowe sprostają nawet najbardziej wybrednym podniebieniom. Sprawdzi się jako przysmak na wielkanocny stół oraz znakomity składnik codziennych posiłków.
Wędlina jest dostępna także w wersji mini o mniejszej gramaturze, idealnej do koszyczka wielkanocnego.

Cena: ok. 30 -36 zł/kg
Waga: ok. 1,2 kg, wersja mini: ok. 370 g
Typ opakowania: MAP, wersja mini VAC

Źródło: Sfera Group





2019-07-11 10:21:24 | Komentarze: 0

Wyzwanie Smaku Pepsi – gorące weekendy pełne smaku i dobrej zabawy

Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwania Smaku Pepsi, znanego i lubianego cyklu weekendowych letnich wydarzeń, uczestnicy będą mogli dokonać wyboru preferowanego napoju typu cola, cieszyć się znakomitym i różnorodnym jedzeniem serwowanym przez foodtrucki FeelGoodFood, a także dobrze się bawić, korzystając z atrakcji przygotowanych przez organizatorów. Wśród nich będzie możliwość spotkania popularnych influencerów: Lary Gessler, Marty Wierzbickiej, Adama Wiejaka oraz Jakoba Kosela. Cykl weekendów pełnych smaku i zabawy rozpocznie się już 20-21 lipca 2019 roku od wydarzenia w chorzowskim Parku Śląskim.

Muzyka Smakuje Lepiej z Lay’s - zabierz paczkę na festiwal! Pierwsza muzyczna kampania marki Lay’s

Flavour Forecast, czyli najnowsze trendy smakowe na drugi kwartał 2019r, wg ekspertów McCormick

McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

Akademickie 5 minut na obiad

Ugotowani. Jak połączyć pracę zdalną z opieką nad dzieckiem

Ishida wypuszcza specjalistyczne naważarki wielogłowicowe

Nowość! Warzywne jest pożywne – linia warzywnych pasztetów „Dziarskie Jarskie” dla wegetarian od marki Pekpol

Soki Victoria Cymes w technologii HPP

Najlepszej jakości Wielkopolski Ser Smażony i Masło Ekstra z Czarnkowa