Dodaj ofertę za darmo

Młynek do cukru pudru - słodka rewolucja rynku opakowań

Koncern Südzucker Polska, producent Cukru Królewskiego, jako pierwszy w Polsce wprowadza na rynek cukier puder w młynku. Innowacyjne opakowanie oznacza zerwanie z tradycją dodawania do cukrów pudrów antyzbrylaczy, ponieważ młynek jest gwarancją otrzymania idealnie sypkiej konsystencji produktu. Cukier puder w młynku to wynalazek tyleż praktyczny, co wygodny. Precyzja w dozowaniu zapewnia oszczędności w każdej kuchni.

Przeczytaj artykuł »

Nowości

2014-09-30 16:05:02 | Komentarze: 0

Viva la Pasta! – odkrywamy sekret włoskiego smaku

Makaron we Włoszech odgrywa główną rolę w codziennym menu. Do tego dochodzą oryginalne receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie, tradycja przyrządzania i celebracja posiłku z jego udziałem. W czym tkwi kulinarna tajemnica produktu, który w Polsce wciąż jest niedoceniany i uważany za tuczący? Z jakich powodów Włosi tak uwielbiają makarony? Razem z marką Arrighi odkrywamy zagadkę najwyższej jakości smaku i właściwości, tego niezwykłego włoskiego specjału.

Oryginalna receptura i wyrafinowany smak – Ocet balsamiczny z Modeny marki Ponti

Zdrowa porcja energii każdego dnia – nowy baton zbożowy Corny Milk&Cocoa

Domowy sposób na Ajvar

Pan Rurka zaprasza do stołu

Królowa grillowego menu – Kaszanka jęczmienna Grill marki Nove

Domowo i zdrowo

Jeszcze więcej smaku – sery topione Bistro XXL marki LACTIMA

Hiszpania od kuchni, czyli oliwki marki Beach Flower

Cheesequick – sernikowe święto z Martin Braun