Piotr z FRoSTY znów gotuje na szklanym ekranie – startuje nowa kampania FRoSTY

2012-10-11

Pod hasłem 100% naturalnego smaku, 1 października wystartowała wizerunkowo-informacyjna kampania telewizyjna FRoSTY. Emisję 30- i 15- sekundowych spotów zaplanowano do 30 listopada br.

Kampania 100% naturalnego smaku jest zwieńczeniem wyeliminowania ze składu wszystkich produktów FRoSTY wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych i skrobi modyfikowanej. Ta wizerunkowo-informacyjna kampania ma na celu prezentację portfolio ryb, promocję polityki 100% naturalnego smaku oraz utrwalenie wizerunku marki FRoSTA, jako producenta wysokiej jakości produktów mrożonych.
Piotr gotuje
Gotowanie na szklanym ekranie

Tegoroczna kampania telewizyjna jest kontynuacją wcześniejszych działań reklamowych FRoSTY. Spoty kreacją graficzną nawiązują do poprzednich reklam marki, poświęconych daniom gotowym i mieszankom warzywnym. Fabuła opiera się na rozmowie Piotra z FRoSTY z małym chłopcem, podczas której kucharz wyjaśnia dlaczego Złote paluszki rybne FRoSTY są wyjątkowe.

Kampania telewizyjna ma na celu uświadomienie konsumentom, że FRoSTA jako jedyna marka w Polsce we wszystkich swoich produktach nie stosuje wzmacniaczy smaku, barwników i aromatów, a jej produkty to 100% naturalnego smaku. Pokazujemy klientom, że można produkować wysokiej jakości żywność mrożoną bez substancji dodatkowych. Uważamy, że reklama skłoni ich do myślenia na temat dodatków do żywności - mówi Aleksandra Wysocka, Marketing Manager FRoSTA Sp. z o.o.

Kampania FRoSTY jest realizowana w największych, ogólnopolskich stacjach telewizyjnych: TVP1, TVP2, TVN, a także kanałach tematycznych TVN Style, TVN24, TVN7, Polsat 2, Polsat Cafe, TLC, 4fun.tv, TV Puls oraz stacjach reprezentowanych przez At Media. Spoty reklamowe będą emitowane w dwóch wersjach: 30- i 15-sekundowej. Za zakup mediów odpowiada dom mediowy MPG. Kampania potrwa do 30 listopada br.




Świat spożywki

2015-04-01 14:10:06 | Komentarze: 0

Złote jajo polskiej gospodarki – branża drobiarska

Mimo rosyjskiego embarga nałożonego w zeszłym roku między innymi na drób i jaja, polska branża drobiarska ma się całkiem dobrze i nic nie wskazuje na to, aby miało się coś zmienić. Polscy producenci coraz częściej i chętniej handlują z zagranicznymi partnerami, a zamknięcie rynku rosyjskiego tylko nasiliło tę tendencję.

Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

Wegetarianizm i jego odmiany

Herbata na dzień dobry – śniadaniowe propozycje marki Czas na Herbatę

Kanapki "po kielecku"

Wielka moc w małym produkcie, czyli dlaczego warto sięgać po ziarenka

Żelatyna CYKORII

Po cygańsku

Życie pełne zdrowia i smaku – ser topiony Beauty z błonnikiem marki LACTIMA

Pożywny i słodki poranek z konfiturą malinową marki Schwartau Extra