Nowy design wafli Good Food Jumbo

2011-04-07

Trzy wyjątkowe smaki ryżowo-kukurydzianych wafli Jumbo mogą pochwalić się nowym designe’em opakowań. Teraz przykuwają uwagę apetyczną, przyjazną dla oka grafiką, zaprojektowaną z myślą o odbiorcach produktów od Good Food i ich szybkiej identyfikacji na sklepowych półkach. Co ciekawsze - to jedyna na rynku paczka wafli w wersji XXL.

Nowe, wygodne opakowanie wykonane zostało z metalizowanej folii, która gwarantuje dłuższą świeżość produktu. Dodatkowo zapięcie pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania , bez ryzyka utraty jego walorów smakowych. Wafle smakowe doskonale sprawdzą się na wycieczce, w szkole, w pracy i podczas wspólnej zabawy ze znajomymi. Z pewnością starczy ich dla wszystkich smakoszy, bo „Jumbo” to aż 12 wafli w jednym, największym na rynku opakowaniu.
Good Food Jumbo są jedynym tego typu produktem, łączącym naturalne wafle ryżowe z ziaren brązowego ryżu z posypką smakową. Nowe opakowania zostały wprowadzone dla wszystkich trzech smaków serii Jumbo – ser Cheddar, paprykowe i kwaśna śmietana z cebulą.

Smakowe Jumbo mają już swoich stałych fanów, którzy szukają tych produktów w sklepach delikatesowych, marketach i punktach nastawionych na młodych i nowoczesnych klientów.

Cena na półce (w zależności od sklepu): ok. 3,72 zł – 4,09 zł za opakowanie.
Gramatura 145 g

Good Food S.A. pochodzi z Poznania, zajmuje się produkcją żywności w segmencie przekąsek i pieczywa. Najpopularniejszą grupę produktową stanowią w nim wafle ryżowe. Firma uważana jest za jednego z prekursorów trendu zdrowego stylu odżywiania w Polsce i lidera jakościowego na rynku. Australijska technologia wypieku wafli ryżowych w powiązaniu z konsekwentną strategią pozwoliły Spółce bardzo szybko zaistnieć na rynku i odnieść sukces. GOOD FOOD jest obecnie największym w Polsce i jednym z największych na świecie producentów pieczywa ryżowego. Produkty Spółki sprzedawane są m.in. w Danii, Szwecji, Norwegii, Hiszpanii, Francji, Belgii, Holandii, Wielkiej Brytanii, Włoszech, Niemczech, Litwie oraz Australii.

Good Food S.A. otrzymała w tym roku Złoty Laur Konsumenta w kategorii wafli ryżowych oraz srebrny Laur Konsumenta w kategorii Odkrycie Roku dla wafelków Milutkie.www.goodfood.pl





Ciekawostki

2014-01-08 16:43:50 | Komentarze: 0

Jedz ser żółty zimą – 3 powody

Zimą zasadniczo polecane przez dietetyków są kasze oraz owoce i warzywa. Produktów, które dodadzą nam siły i uzupełnią brakujące witaminy i minerały, jest jednak o wiele więcej. Jednym z nich jest ser żółty - zdradzamy, jakie ma właściwości i dlaczego nie powinno go zabraknąć w naszym zimowym jadłospisie.

Kapary i karczochy - z czym to się je?

Zdrowe, ekologiczne szkło TERMISIL – idealne do pieczenia ciast i własnego chleba!

Pieczenie w naczyniu żaroodpornym Grill&Drop jest takie proste!

Ochrona pszczół i motyli, czyli producenci żywności w trosce o środowisko

Bądź eko także w kuchni!

Życie kręci się wokół wody

RICOLA - FUNKCJONALNE CUKIERKI ZIOŁOWE – smak, orzeźwienie i bogactwo 13 ziół w każdym cukierku!

Skąd pochodzi Twoja ryba?

Student w wielki mieście - kulinarna szkoła przetrwania