Nowy Camembert SERTOP

2015-09-02

Camembert to najnowszy serek topiony marki SERTOP o delikatnej i kremowej konsystencji, doskonały nie tylko na kanapkę, ale także do zapiekania. Ze względu na wysoką jakość produktu można go dodawać do zup i sosów, pieczonych mięs, pizzy oraz zapiekanek.

Camembert uzupełnia istniejącą już linię produktów z serii ‘Jak Dawniej’ mocno nawiązującą zarówno składem, jak i opakowaniem do sprawdzonych metod produkcji serków topionych. – Produkty z tej serii (Edam oraz Gouda Wędzona) odniosły niebywały sukces i to właśnie, bezpośrednio wpłynęło na wprowadzenie nowego smaku w tej linii. Liczymy, że Camembert zyska podobną popularność i będzie cieszył się uznaniem Konsumentów zarówno na rynku krajowym jak i zagranicznym – mówi Aneta Będkowska, Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem Sertop z o.o.
Gramatura:100g

Źródło: PR CLUB