Dodaj ofertę za darmo

Wyszukiwarka

Kupuj nasze

Liczba znalezionych wiadomości: 6

  • 2015-03-09 | Komentarze: 0

    Pyszne i zdrowe menu dla maluszka – posiłki i napoje na bazie wody „Mama i ja”

    Woda stanowi podstawowy składnik organizmu człowieka. Ciało niemowląt jest wyjątkowo wrażliwe, a ponadto aż w 80% składa się z wody, dlatego też młode mamy powinny wybierać jej najczystszą i najzdrowszą odmianę. Stworzona specjalnie z myślą o maluszkach oraz rekomendowana przez Instytut „Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka" woda źródlana „Mama i ja” stanie się doskonałą bazą uwielbianych przez nasze maleństwa zupek, herbatek, soczków, kaszek oraz posiłków mlecznych. O tym jak łączyć niskozmineralizowaną wodę źródlaną z codziennym menu naszych pociech mówi dietetyk Iwona Gryszkin z Kliniki Diety Gryszkin.

  • 2015-02-06 | Komentarze: 0

    Docenione, bo tradycyjne i polskie

    Znakomite produkty z założenia bronią się same, głównie swoim smakiem. Często jednak trudno pyszne wędliny odnaleźć w gąszczu sklepowych półek. Między innymi z tego też powodu, aby móc szybko lokalizować zdrowe, smaczne i rodzime wyroby powstał program „Doceń polskie”. Czerwono-biały znak „Doceń polskie”, szczególnie z hasłem TOP PRODUKT, to gwarancja wyselekcjonowanych, pieczołowicie przygotowanych wędlin, które wytwarzane są zgodnie z dawnymi recepturami z najwartościowszych mięs z dodatkiem aromatycznych przypraw.

  • 2014-12-15 | Komentarze: 0

    Piernik na trzy sposoby poleca Delecta

    Zapach korzennego ciasta w wielu domach nieodłącznie kojarzy się ze świąteczną atmosferą. Uczyń tradycji zadość i przygotuj piernik, ale taki, który najlepiej odpowiada Twojemu stylowi życia i spojrzeniu na kuchnię.

  • 2014-08-04 | Komentarze: 0

    Grillowa klasyka w wersji premium – Kiełbasa śląska z linii Grill marki Nove

  • 2014-06-11 | Komentarze: 0

    Kamiennogórski ser pleśniowy – niezmienna receptura, która kusi smakiem

    Niepowtarzalna głębia smaku i lekka konsystencja to charakterystyczne cechy „Kamiennogórskiego sera pleśniowego” od SM KaMos. Jego zdecydowany, niemal pikantny smak z grzybową nutą i wyjątkowy zapach, to nie lada gratka dla serowych koneserów. Ten pleśniowy ser dojrzewający powstaje według tradycyjnej, niezmiennej od ponad półwiecza receptury - historia jego produkcji sięga lat 50. ubiegłego wieku. „Kamiennogórski ser pleśniowy” nie zawiera żadnych konserwantów oraz polepszaczy. Mleko pozyskiwane do jego produkcji pochodzi z gospodarstw wolnych od GMO, co potwierdza znak „Jakość, Tradycja”. Jego tradycyjność i wysoka jakość udokumentowana jest także wpisem sera na Listę Produktów Tradycyjnych.

  • 2014-06-04 | Komentarze: 0

    Śmietana Bieluch

    Są takie dania, które trudno wyobrazić sobie bez dodatku gęstej, kremowej śmietany, na przykład pierogi czy naleśniki. Aby nawet proste danie zyskało na smaku, warto używać produktów najwyższej klasy, takich jak śmietana Bieluch.

Strona 1 z 1
 1