20. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA® / 11. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD®

2012-08-23

Co roku w Krakowie ponad 300 wystawców z kraju i zagranicy prezentuje kompleksową ofertę wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych, zaplecza kuchennego, sal restauracyjnych, a także żywności i napojów oraz wina z całego świata. Kompleks targów HORECA® to także prezentacja nowości branżowych, innowacyjnych rozwiązań i zaawansowanych technologii.

Kompleksowa oferta oraz najnowsze trendy

W jednym miejscu i czasie odbywają się trzy tematycznie powiązane imprezy: 20. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®, 11. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD® oraz 10. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie ENOEXPO®. Co roku w Krakowie ponad 300 wystawców z kraju i zagranicy prezentuje kompleksową ofertę wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych, zaplecza kuchennego, sal restauracyjnych, a także żywności i napojów oraz wina z całego świata. Kompleks targów HORECA® to także prezentacja nowości branżowych, innowacyjnych rozwiązań i zaawansowanych technologii.

W ramach targów odbędą się: Salon Kawy i Herbaty, Salon Produktów Regionalnych, Festiwal Kulinarny, Konkurs Na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii

Najważniejsze targi branży HoReCa w Polsce

Dwudziestoletnie doświadczenie, dobra znajomość branży HoReCa, współpraca z najważniejszymi stowarzyszeniami, instytucjami i mediami branżowymi spowodowały, że osiągnęliśmy pozycję lidera. HORECA® to największe targi branżowe w Polsce, według rankingu Polskiej Izby Przemysłu Targowego. Wyróżniająca się jakość wystawy została doceniona na arenie międzynarodowej przez Światowe Stowarzyszenie Przemysłu Targowego UFI - HORECA® oraz Targi Wina ENOEXPO® otrzymały certyfikaty UFI.

Adresatami targów są:

właściciele restauracji, kawiarni, pubów, barów, punktów zbiorowego żywienia, szefowie gastronomii hoteli, kucharze, cukiernicy, barmani, bariści
-właściciele i kadra zarządzająca: hoteli, pensjonatów, ośrodków wypoczynkowych oraz sanatoriów
-inwestorzy branży hotelarskiej i gastronomicznej
-przedstawiciele sieci dystrybucyjnych i handlowych
-architekci i projektanci wnętrz

Atrakcyjne wydarzenia branżowe

W ramach targów odbędą się: Salon Kawy i Herbaty, Salon Produktów Regionalnych, Festiwal Kulinarny, Konkurs Na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii.

Zakres branżowy Targów HORECA® i GASTROFOOD®:

-wyposażenie punktów zbiorowego żywienia
-urządzenia gastronomiczne, sprzęt chłodniczy
-artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii
-wyposażenie pokoi hotelowych
-wyposażenie recepcji hotelowej
-meble dla hoteli, barów, kawiarni
-elementy dekoracji wnętrz, tekstylia
-szkło, porcelana, sztućce
-wyposażenie łazienek, pralni hotelowych.

HORECA
HORECA

HORECA
HORECA

HORECA


Źródło: Tomasz Krupa Targi w Krakowie Sp. z o.o





Aktualności

2020-09-04 12:01:50 | Komentarze: 0

Szczypta wiedzy o pieprzach

Pieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowotne, dlatego po młynek z czarnymi ziarnami warto sięgać jak najczęściej. A co z innymi wersjami kolorystycznymi? Marka Appetita podpowiada, jak ich używać i jak uratować zbyt pieprzne dania!

„Grześki świecą przykładem” w loterii z okazji powrotu do szkoły

25. Urodziny Wafli Familijnych – loteria konsumencka

Ishida: Nowe modele zwiększające możliwości pakowania owoców

Naturalne suplementy odchudzania. Przypraw dietę z Appetitą

Grześki latem nie pływają w czekoladzie!

Żywiec Zdrój z nutą owoców ZERO CUKRU – nowość w ofercie produktów smakowych marki

Illy stawia na naważarki od Ishida

„Elfy same w domu” – świąteczna kampania Pepsi w niezwykłej odsłonie!

Inspekcja x-ray: Jaki system wybrać do pakowania dnej żywności?