FOOD-to-GO Gdańsk 2012
2011-11-18
Data rozpoczęcia: | 2012-02-08 |
---|---|
Data zakończenia: | 2012-02-09 |
Miejsce: | Gdańsk |

II TARGI DLA GASTRONOMII, LODZIARNII, PIZZERII, BARÓW SZYBKIEJ OBSŁUGI I CATERINGU
Godziny otwarcia:
Wtorek, 7 luty 2012: 10:00 - 17:00
Środa, 8 luty 2012: 10:00 - 16:00
Miejsce:
Hala AWFiS
ul. K. Górskiego 1
80-336 Gdańsk
PROFIL WYSTAWCÓW:
• Wyposażenie barów szybkiej obsługi, snack-barów, lunch barów, grill barów, pizzerii.
• Wyposażenie punktów małej gastronomii, kafeterii, barów koktajlowych, gastronomii na stacjach benzynowych.
• Systemy dystrybucji przekąsek i napojów, maszyny vendingowe, dystrybutory napojów.
• Maszyny pakujące i opakowania dla dań na wynos, opakowania na kanapki i napoje, opakowania jednorazowe, sztućce, serwetki, etykiety.
• Produkty i półprodukty spożywcze: pieczywo, wędliny, mięsa, nabiał, produkty garmażeryjne i mrożonki.
• Dodatki do dań: keczupy, musztardy, majonezy, sosy, dresingi, przyprawy.
• Dania gotowe i napoje.
• Rozwiązania informatyczne, organizacyjne, doradztwo.
• Systemy i rozwiązania cateringowe.
• Środki higieny, systemy utrzymania czystości.
• Mobilna gastronomia.
• Sieci franczyzowe barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „take away”.
PROFIL ODWIEDZAJĄCYCH
• Właściciele i ajenci punktów małej gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, barów kanapkowych, barów sałatkowych, kafeterii, kebab barów, sushi barów, barów mlecznych.
• Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów sieci barów fast-food, restauracji fast casual, pizzerii, kafeterii, barów sałatkowych.
• Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych, sieci dostarczających „jedzenie na telefon”.
• Przedstawiciele sieci stacji benzynowych zajmujący się gastronomią; właściciele i ajenci stacji benzynowych.
• Przedstawiciele dystrybutorów i hurtowni gastronomicznych.
• Operatorzy vendingowi; zarządcy kompleksów biurowych, uczelni, szpitali, hoteli, hosteli, dworców i lotnisk.
• Osoby planujące rozpoczęcie działalności w gastronomii samodzielnie lub w ramach sieci franczyzowej.
www.easyfairs.pl/ftg-gdansk2012
- Targi z kraju
-
VII Międzynarodowe Targi Obróbki, Magazynowania i Transportu Materiałów Sypkich i Masowych SyMas
Data rozpoczęcia: 2015-10-06
Data zakończenia: 2015-10-07 -
VI Targi Utrzymania Ruchu, Planowania i Optymalizacji Produkcji Maintenance
Data rozpoczęcia: 2015-10-06
Data zakończenia: 2015-10-07 -
II edycja Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Warsaw
Data rozpoczęcia: 2015-04-14
Data zakończenia: 2015-04-16 -
PACKAGING INNOVATIONS 2015
Data rozpoczęcia: 2015-04-09
Data zakończenia: 2015-04-10 -
WorldFood Warsaw
Data rozpoczęcia: 2015-04-14
Data zakończenia: 2014-04-16 -
VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGI
Data rozpoczęcia: 2015-02-28
Data zakończenia: 2015-03-02 -
MAINTENANCE 2014
Data rozpoczęcia: 2014-10-29
Data zakończenia: 2014-10-30 -
SyMas 2014
Data rozpoczęcia: 2014-10-29
Data zakończenia: 2014-10-30 -
POLAGRA-TECH 2014
Data rozpoczęcia: 2014-09-28
Data zakończenia: 2014-10-02 -
POLAGRA-FOOD 2014
Data rozpoczęcia: 2014-09-29
Data zakończenia: 2014-10-02