Dodaj ofertę za darmo

Szukaj ofert



Oferta sprzedaży

Włoskie paluch Churritos- idealne na wynos, do kawy, czekolady.

Cena netto: 5000 PLN / szt.


Opis oferty

Słodka przekąska przypominająca tradycyjne hiszpańskie churrosy, przygotowywana w specjalnym urządzeniu z gotowej włoskiej mieszanki, a wszystko to z uniknięciem nieprzyjemnego smażenia w głębokim oleju.
Paluchy Churritos możemy serwować np. z gorącą czekoladą, kawą, Nutellą®, sosami, dżemami, lodami, bitą śmietaną. Świetnie nadają się do podania zarówno na talerzu jak i na wynos w kartonowym różku z sosjerką.

Maszyna Churritos
Włoska maszyna do produkcji paluchów Churritos zbudowana jest ze stali nierdzewnej AISI 304 oraz dwóch teflonowych płyt, dzięki którym nie musimy używać tłuszczu oraz do których nic nie przywiera. Zaletami są: łatwa produkcja i czyszczenie oraz brak nieprzyjemnego zapachu, który często występuje przy
smażeniu w głębokim oleju. Doskonale nadaje się do użytku wewnątrz budynków.

Wydajność: 10 paluchów na 3 minuty (2 porcje po 5 paluchów).
Istnieje możliwość wcześniejszej produkcji porcji Churritos i przetrzymywania ich przykładowo w witrynie grzewczej.

Dane techniczne:
Producent: Techfood by SOGABE S.r.l. (Włochy)
Wymiary: 300 mm x 519 mm x 264/609 mm (h)
Waga: 15,2 kg
Zasilanie: 120-230 V
Moc: 2300 W
Dodatkowo: wbudowany timer z sygnalizacją dźwiękową
Gwarancja: 12 miesięcy

Jak przygotować Churritos?
Krok 1.
Wlej do dzbanka 1200 ml wody i 200 ml oleju.
Krok 2.
Dodaj 1 kg włoskiej mieszanki Churritos.
Krok 3.
Dokładnie wymieszaj.
Krok 4.
Przelej gotowy mix do butelki, która ułatwi Ci dozowanie.
Krok 5.
Nalej gotowy mix na wcześniej rozgrzaną teflonową płytę (200-230°C) i zamknij
pokrywę. Włącz timer na czas 3 minut.
Krok 6.
Po 3 minutach wyciągnij i oddziel od siebie gotowe paluchy Churritos.
Krok 7.
Serwuj Churritos z cukrem pudrem i dowolnymi dodatkami.

Cennik Churritos.
I. Maszyna Churritos z akcesoriami (dzbanek plastikowy z podziałką, specjalny nóż do teflonu umożliwiający ściąganie ciasta, ubijak do ciasta, sitko, pojemnik na mix):
Cena: 5 000 netto PLN / 6 150 brutto PLN

II. 20 kg mieszanki do Churritos:
Cena: 600 netto PLN / 630 brutto PLN

Wydajność: do 360 porcji Churritos (1800 paluchów), tj. 18 porcji po 5 paluchów Churritos z 1 kg.

Prognoza kosztów produkcji i marży ze sprzedaży:
Koszt produkcji 1 porcji: 1,67 zł
Opakowanie: 0,20 zł
Dodatek: 0,60 zł
Łączny koszt netto: 2,47 zł
Cena sprzedaży brutto: 7,50 zł
Cena sprzedaży netto: 6,94 zł
Marża: 4,47 zł
W swojej ofercie posiadamy również wózek gastronomiczny oraz Choco Kebaba.

Szczegóły oferty

  • Dodano: 2016-01-27
  • Ważne do: Oferta archiwalna
  • Stan: Nowy
  • Miejsce produkcji: Włochy
  • Marka: Techfood
  • Cena netto: 5000 PLN / szt.

Liczba wyświetleń: 1826