Załóż konto na portalu i dodawaj swoje oferty za darmo.

Szukaj ofert



Rodoors Slovakia

Dodano: 2019-01-04

Kontakt

Liczba wyświetleń: 63

Oferta sprzedaży

Pełne mleko w proszku

Pełne mleko w proszku
 
Metoda produkcji:
Suszenie rozpyłowe. Mleko pełne, pasteryzowane, skondensowane na czteropoziomowym waporyzatorze, suszo... Pełne mleko w proszku
 
Metoda produkcji:
Suszenie rozpyłowe. Mleko pełne, pasteryzowane, skondensowane na czteropoziomowym waporyzatorze, suszone gorącym powietrzem
 
Kompozycja:
Mleko pasteryzowane
 
Rynek docelowy:
Opinia publiczna - eksport do kraju, UE i krajów trzecich
 
Aplikacja konsumencka:
Do dalszego przetwarzania - produkcja wyrobów piekarniczych, lodów, mlecznej czekolady, puddingu itp.
 
Opakowanie:
 4-warstwowe worki papierowe po 25 kg każda z wewnętrzną torebką z polietylenu, zapieczętowane papierem i przeszyte
razem
 
Najnowsza data zużycia / najlepsza przed datą:
12 miesięcy od daty produkcji i daty produkcji jest zaznaczone na worku
 
Okres przydatności do spożycia:
Maksymalna temperatura 25
o
C, maksymalna wilgotność 65%
 
Specyfikacja sensoryczna:
Wygląd i kolor - mleczny i kremowy, jednolity
Konsystencja - jednorodny proszek, dopuszczalne są tylko łatwo rozpadające się grudki
Zapach i smak - smak do pasteryzacji, łagodny wrzący smak, bez innych smaków, czysty zapach
i wolne od obcych zapachów
 
 Specyfikacja fizyczna i chemiczna:
Milkfat min. 26,0%
Maksymalna wilgotność 4,0%
Mleko stałe min. 96%
Titrable acidity max. 0,15%
Indeks rozpuszczalności max. 1,25 ml
Scorched Particels max. Dysk A, B
Białka w mleku w postaci stałej bez tłuszczu min. 34,0%
Laktoza: min. 36,0%
WPN średni wskaźnik ciepła
Substancje hamujące (Delvo SP) ujemne
 
Specyfikacja mikrobiologiczna:
Ocena bakteriologiczna (ogółem) max. 10 000 / g
Salmonella sp negative / 25g
Bakterie z grupy coli: ujemne / g

Dodajesz więcej ofert w Gieldaspozywcza.pl? Załóż konto za darmo