Szukaj ofert



Oferta sprzedaży

Masa jajeczna CUKIERNICZA - nowa technologia

Cena netto: nie podano



Opis oferty

Rynek cukierniczy jest nasycony masami jajecznymi ze zwykłych przetwórni. Uwalnianie się z nadprodukcji jaj w kraju i całej Wspólnoty powoduje obniżanie cen masy jajecznej i ciągłe pogarszanie jej jakości i konserwując chemicznie.
Po długoletniej pracy i badaniach nad masami jajecznymi współpracująca z nami przetwórnia osiągnęła sukces.
Okazało się, że dziś nie wystarczy już tylko wybić świeże jajko, pasteryzować, przefiltrować, homogenizować i aseptycznie pakować. Dziś trzeba produkować masy jajeczne, które będą lepiej się zachowywać w procesach cukierniczych, niż świeże jajko.
Aby było to możliwe trzeba zastosować unikalne i kosztowne rozwiązania technologiczne w przetwórstwie jaj. Takie rozwiązania dają niepowtarzalną efektywność.
Nasza masa jajowa nie jest konserwowana chemicznie a jest lepsza nawet od świeżych jaj kurzych!

Szczegóły oferty

  • Dodano: 2006-02-16
  • Ważne do: Oferta archiwalna
  • Stan: Używany
  • Cena netto: nie podano

Liczba wyświetleń: 2701

Kategoria